Nieuws

P&O-netwerkbijeenkomst 19 september 2017

Hibin Opleidingen : 11 juli 2017
Hibin organiseert op dinsdag 19 september een netwerkbijeenkomst voor hrm/p&o-medewerkers, vestigingsleiders en anderen die bij het p&o-beleid van hun bedrijf betrokken zijn. Hibin wil deze groep de gelegenheid bieden om van gedachten te wisselen over actuele thema’s. Er zijn verschillende ontwikkelingen die daartoe aanleiding geven.
Lees verder ›

Aanmelden [BB] geopend

Hibin : 29 juni 2017
De aanmelding voor [Bouwgroothandel Bijeen] op 4 oktober in Amersfoort is geopend. De 2017-editie van [Bouwgroothandel] staat in het teken van kansen en inspiratie. Dit jaar ligt het accent op nieuwe, inspirerende concepten. We laten dit jaar vooral de veerkracht en de inventiviteit van de branche zien. Daar past een nieuwe locatie bij. We zijn op woensdag 4 oktober te gast in de Prodentfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort.
Lees verder ›

Pensioen Pro Award voor bpf HiBiN

Hibin : 29 juni 2017
Tijdens een bijeenkomst op 22 juni in Amsterdam heeft bpf HiBiN de zilveren Pensioen Pro Award ontvangen in de categorie ‘middelgroot’. De prijs is een initiatief van het Financieel Dagblad en PensioenPro. Pensioenfondsen konden zichzelf nomineren. Ook uitvoerders, consultants, vermogensbeheerders en deelnemers(organisaties) konden pensioenfondsen voordragen voor een prijs. Op basis van de aanmeldingen stelde een onafhankelijke vakjury, bestaande uit Loek Sibbing (NLII); Stefan Lundbergh (Cardano Insights en AP4); Karin Roeloffs (Mercer Investments; Martijn Euverman ( Sprenkels & Verschuren) en Hedwig Peters, (onafhankelijk bestuurder) een shortlist samen van drie pensioenfondsen.
Lees verder ›

Honderd jaar Floris

Hibin : 29 juni 2017
Bouwcenter Floris bestaat honderd jaar. Het bedrijf met vestigingen in Amsterdam, Wormerveer en Purmerend vierde 16 juni jl. het eeuwfeest met relaties en medewerkers. De onderneming is inmiddels ook al 66 jaar aangesloten bij Koninklijke Hibin.

Nog een maand om vouchers te verzilveren!

Hibin Opleidingen : 27 juni 2017
U heeft nog tot 31 juli 2017 om de gratis opleidingsvouchers te verzilveren. Half mei is een actie gestart om meer werknemers in de branche kennis te laten maken met het aanbod van Hibin Opleidingen. Hiervoor zijn 250 opleidingsvouchers aan werkgevers toegestuurd, zodat zij deze kunnen overhandigen aan werknemers. Elke voucher staat voor een gratis online opleidingsmodule voor één persoon ter waarde van € 195,- In de praktijk zullen veel vouchers al wel zijn uitgereikt, maar heeft de desbetreffende medewerker zich nog niet aangemeld op de website. Na aanmelding heeft de cursist nog zes maanden om daadwerkelijk te beginnen en de opleiding af te ronden. De meeste E-learning opleidingen van Hibin nemen 40 uur studietijd in beslag.
Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.