Hoe TOP werk jij?

‹ Terug
20 november 2020
Eind oktober is de campagne 'Hoe TOP werk jij? Pak lichamelijke belasting aan!' gelanceerd. Vanuit de campagne worden aan werkgevers, werknemers en brancheorganisaties verschillende gratis instrumenten en hulpmiddelen aangeboden zoals een online test, factsheet, animatie, stappenplan en een toolbox om lichamelijke belasting te beoordelen en op te lossen. Deze zijn allemaal te vinden op de campagnewebsite.
Er worden ook (online) voorlichtingsactiviteiten georganiseerd voor werkgevers en brancheorganisaties. Zo staan er voor de komende tijd al twee webinars gepland: 
 
  • Op donderdag 26 november volgt de eerste webinar in een reeks over lichamelijke belasting vanuit een gedrag- en veranderperspectief. Tijdens deze webinar komt een aantal vragen aan bod, die interactief beantwoord worden. De webinar is van 11.00 - 12.30 uur. Heb je interesse? Meld je hier aan.
  • Op donderdag 3 december vindt de webinar 'Exoskeletten als oplossing voor fysiek zwaar werk?' plaats. TNO bespreekt tijdens de webinar deze vraag, biedt een overzicht van exoskeletten en legt uit welk type in welke situatie gebruikt kan worden. De webinar is van 16.00 - 16.45 uur. Klik hier voor het programma en om je aan te melden.

Klik hier voor de campagnewebsite. (foto: Shutterstock)