Docenten

Docent Frits Slingerland

< Terug
 

Frits is er van overtuigd dat mensen het succes voor de organisatie bepalen. Doen levert resultaat en mensen bouwen organisaties. Succes ontstaat door talentontwikkeling en het resultaat voor ogen. De stip op de horizon. Het resultaat behaal je door de mensen centraal te stellen. En door te DOEN, worden plannen vertaald in resultaat. Met de juiste, training en coaching werken mensen weer vanuit hun talent(kracht) en worden resultaten behaald.

Frits heeft ruim 15 jaar ervaring als docent, trainer, coach en interimmer. Daarnaast heeft hij ruim 25 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer.  

Na eerst elektrotechniek gestudeerd te hebben en ook eerst technisch actief te zijn geweest in de medische sector heeft hij zich bekwaamd in het verkoopvak en heeft van daaruit begin negentiger jaren zijn eigen organisatie opgestart.

Hij is gecertificeerd als Blackbelt in Lean Six Sigma voor het optimaliseren van processen en TMA Trainer voor talentontwikkeling en talentmanagement.

Sinds 2004 is hij al actief als trainer, coach en interimmer en vanaf 2005 ook als trainer en docent in de bouwmaterialen branche in samenwerking met Koninklijke Hibin.