Docenten

Docent John Spiekerman van Weezelenburg

< Terug

De loopbaan van John is grofweg in drie fases op te delen: hout - & bouwmaterialen, retail en zelfstandig ondernemer.

Na afronding van de studie commerciële economie heeft John in voornamelijk in commerciële functies gewerkt bij diverse hout - & bouwmaterialen handelaren. Daarnaast was hij werkzaam in de retail, voornamelijk bouwmarkten/DHZ.

Gedurende zijn loopbaan heeft John ook nog andere opleidingen op tenminste hbo-niveau gevolgd waaronder online marketing, business administration en didactiek.

John's motto is "(praktijk-)kennis moet je delen" en dat begon al vóór het jaar 2000 bij het Centrum Hout. Hij werd tevens docent voor diverse modules van het Hout Opleidings Centrum (HOC) en ondersteunde cursisten met onder andere huiswerk- en examencorrecties.

John is sinds 2020 verbonden aan het Kenniscentrum Bouwtoelevering (KCBT) voor zowel de opleidingen van Hibin als de HOC-opleidingen.

"Je hebt niets aan kennis als je het niet kunt relateren aan de praktijk; jouw praktijk" en het motiveert John dan ook enorm om telkens weer cursisten te zien ontwikkelen, te zien groeien in hun vak en in hun ambitie.

Naast diverse docentactiviteiten ondersteunt John als zelfstandig ondernemer ook bedrijven en organisaties met zeer uiteenlopende hulpvragen en bedrijfsadviezen.