Aanmelden [BB] geopend

‹ Terug
Hibin : 29 juni 2017
De aanmelding voor [Bouwgroothandel Bijeen] op 4 oktober in Amersfoort is geopend. De 2017-editie van [Bouwgroothandel] staat in het teken van kansen en inspiratie. Dit jaar ligt het accent op nieuwe, inspirerende concepten. We laten dit jaar vooral de veerkracht en de inventiviteit van de branche zien. Daar past een nieuwe locatie bij. We zijn op woensdag 4 oktober te gast in de Prodentfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort.
U kunt zich hier direct aanmelden.
 
Kort na de zomer is meer bekend over het programma. We beginnen woensdag 4 oktober om 13.30 uur. Vanaf 12.30 is er al een netwerk/inlooplunch. Het evenement wordt om 17.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. De deelnamekosten bedragen € 225,- Hibin-leden krijgen €50,- korting. 

De Prodentfabriek ligt tegen het nieuwe centrum van Amersfoort (parkeergarage op 100 meter) in een herontwikkelingsgebied dat De Nieuwe Stad is gaan heten. In enkele jaren tijd is het gebied getransformeerd tot een nieuw stadsdeel met bijna honderd gebruikers. De bewoners vormen een mix van grote en kleine bedrijven, afkomstig uit verschillende sectoren, variŽrend van zakelijke dienstverlening en onderwijs tot horeca en cultuur. Het is een dynamisch gebied waar je de vooruitgang kun ruiken en waar enkele landelijk succesvolle startups hun oorsprong vinden. Kortom, een ideaal podium voor kansen en inspiratie.