Nieuw opleidingsschema met ideale leerroute

‹ Terug
Hibin Opleidingen : 28 augustus 2017
De folder met opleidingskalender voor het najaar ligt weer bij u op de mat. Naast het overzicht met de opleidingen en de data dat ze gegeven worden, gaan we in op de belangrijkste veranderingen van het aanbod. Ook heeft u een nieuwe versie van het opleidingshuis van Hibin Opleidingen ontvangen met de ideale leerroute voor commercieel technische medewerkers.
Een nieuw opleidingsschema
Er is een nieuw overzicht van de opleidingen voor werkgevers en werknemers in de bouwmaterialenhandel. De ideale chronologische opbouw van kennis en vaardigheden voor de commercieel technische medewerker is genummerd van 1 t/m 14. De leerroute voor de managementopleidingen vind je van nummer 15 t/m 18. Het schema vindt u door op deze link te klikken.
 
Personeelsontwikkeling: 2 nieuwe opleidingen

Hibin Opleidingen biedt vanaf september twee nieuwe e-learning opleidingen aan:

1. Het ontwikkelgesprek

2. Werkplekbegeleider

Deze beide opleidingen kunnen u als leidinggevende helpen om de professionalisering en de duurzame inzetbaarheid van uw personeel te stimuleren.

 

Vernieuwde vakopleidingen

Met partijen uit de toeleverende bouw zorgt Hibin Opleidingen ervoor dat vakopleidingen perfect blijven aansluiten op de praktijk. De opleiding Bouwen en Bouwmaterialen C (CTB 1) is compleet aangepast aan de laatste bouwkundige inzichten.

 

CommerciŽle leerlijn 

Verder hebben we ook de commerciŽle leerlijn onder de loep genomen. Naast het aanpassen van de drie bestaande opleidingen hebben we de nieuwe E-learning opleiding Basiskennis Verkoop aan het commerciŽle programma toegevoegd.

 

De complete agenda voor het najaar vindt u hier.

 

Meer informatie 

Heeft u vragen over de opleidingen? Of wilt u een maatwerkprogramma bespreken? Neem dan contact op met Henny Wellinghoff, opleidingscoŲrdinator van Hibin Opleidingen. Zij helpt u graag verder. U kunt haar bereiken op 06 40190048 / 010 2855554 of per mail: h.wellinghoff@hmcollege.nl.