Nieuwe data regionale themabijeenkomsten

‹ Terug
Hibin : 20 september 2017
Twee van de regionale themabijeenkomsten met Michel van Eekert van Buildsight (Noord-Oost en Randstad) zijn een week verplaatst. De najaarsbijeenkomsten, met een vooruitblik op regionaal niveau op de bouwproductie in 2018, vinden plaats op 13, 14 en 15 november. Degenen die zich al hadden aangemeld, krijgen nog een persoonlijk emailbericht over de wijziging.
Presentator Michel van Eekert van Buildsight geeft niet alleen cijfers, maar licht ook toe wat ontwikkelingen, zoals prefab, transformatie, toename zzp-ers en ontwikkelingen binnen de agrarische sector in de praktijk betekenen voor de bouwmaterialengroothandel. Het unieke aan deze bijeenkomsten is dat er regionale cijfers worden gepresenteerd. Ondernemers kunnen hun plannen voor 2018 baseren op wat er in hun eigen verzorgingsgebied gebeurt. De cijfers van Buildsight worden bovendien uitgesplitst tot het detailniveau van bouwdelen.

In twee uur weet u alles
De regionale themabijeenkomsten duren steeds twee uur. We beginnen om 16.00 uur en sluiten om 18.00 uur af met een eenvoudige maaltijd, waar de bezoekers onderling nog even na kunnen praten.
Deelanme aan de regionale themabijeenkomsten is gratis voor Hibin-leden. U kunt zich hier direct online aanmelden.


Regionale themabijeenkomsten met Buildsight

Regio Randstad - Het Vergaderhuis - Woerden
13 november 2017

Regio Zuid-West - Verkadefabriek - Den Bosch
14 november 2017

Regio Noord-Oost - Wapen van Beckum - Hengelo (Ov)
15  november 2017