Hibin tekent Green Deal Logistiek

‹ Terug
Hibin : 02 oktober 2017
Met een mini-symposium en workshops wordt op 2 oktober de ondertekening van de Green Deal Logistiek in de Bouw onderstreept. Het evenement vindt plaats in Ahoy Rotterdam. De bijeenkomst begint om 15.00 uur. En duurt tot 19.00 uur. Onderdeel van het programma is een serie van vijf workshops.
Deelnemers kunnen twee van de aangeboden workshops kiezen. Het gaat om:
•Workshop 1: Spoedcursus Bouwlogistiek voor MKB; Moet ik daar wat mee?
•Workshop 2: Bouwlogistiek, prima, maar hoe regel ik dat met mijn leveranciers van bouwmaterialen?
•Workshop 3: Bouwlogistiek bij de bouw van European Patent Office Rijswijk door TBI.
•Workshop 4: Bouwlogistiek in de praktijk voor gemeentes. Een kleinere gemeente uit het Rotterdamse vertelt hoe zij dit aanpakt.
•Workshop 5: Betaalbare infrastructuur, zonder verrassingen, ook in de toekomst.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de website van Logistiek in de Bouw
De ‘deal’ wordt ondertekend door de volgende partijen: Hibin, TNO, TBI, Universiteit Twente, Gemeente Rotterdam, Van Keulen, TU Delft, Rensa, Hogeschool Utrecht, Dura Vermeer, Hogeschool Rotterdam, DHL, Hogeschool van Amsterdam, RWS, Rotim, Raab Karcher, Bouwend Nederland, MKB Infra, TLN, Pure Birds en Aannemersfederatie Nederland.
Deelname door Hibin past in het streven om aangesloten leden ondersteunen bij het zo effectief mogelijk uitvoeren van hun logistieke functie en helpen bij het zichtbaar maken van die logistieke functie voor de bouw en de maatschappij als geheel. Meer over het beleidsplan Logistiek van Hibin vindt u hier.