Bijeenkomst P&O-platform 20 september 2018

‹ Terug
Hibin CAO : 29 juni 2018
Alle mensen die een p&o-taak hebben bij bij Hibin aangesloten groothandelsbedrijven, zijn van harte welkom bij de p&o-dag die op 20 september in Bunnik wordt georganiseerd. De bijeenkomst maakt deel uit van de ondersteuning door Hibin in het uitvoeren van de afspraken uit de nieuwe cao.
De afspraken uit de cao 2017-2018 leiden er toe dat bedrijven keuzes moeten maken (wel of niet beoordelingsafhankelijk belonen, nieuwe werktijdenregeling, inzetten op duurzame inzetbaarheid, "scans” aanbieden, etc.). Dit betekent een andere rol van p&o’ers.

Bij alle afspraken is het van belang dat er een structurele dialoog tussen werkgevers en werknemer tot stand komt. Hibin wil p&o’ers bij het maken van de keuzes en de uitvoering van de afspraken ondersteunen door 
*het p&o-platform actief te faciliteren;
*de informatievoorziening te intensiveren;
*instrumenten en opleidingen aan te bieden;
*een-op-een ondersteuning (telefonische helpdesk);
*de ontwikkeling van p&o’ers en een gericht hr-beleid te stimuleren.

20 september 2018
13.30 – 16.30 uur
Postillion Hotel Bunnik

Toelichting op  het p&o-platform
Hibin zoekt in de communicatie met leden / p&o’ers steeds naar interactie. Hibin wil het p&o-platform ook gebruiken om informatie op te halen die kan worden gebruikt in de voorbereidingen op de volgende cao-onderhandelingen. 
Ondersteuning door Hibin is kosteloos voor aangesloten bedrijven. De basisondersteuning door Hibin zal worden bekostigd uit de verhoging van de fcb-premie van 0,2% naar 0,25%.