[BB] 2018: gedreven ondernemers aan het woord

‹ Terug
Hibin : 11 juli 2018
Echt geld verdienen met big data? Bouwmaterialen leasen in plaats van verkopen? Concrete kansen voor circulaire bouwmaterialen in de bouwgroothandel? Overstappen naar prefab? Volledig transformeren tot online aanbieder? Voor [Bouwgroothandel Bijeen] hebben we een aantal gedreven ondernemers verzameld die allemaal iets vertellen over de transitie van hun business of hun bedrijf.


We hebben zeven inspirerende verhalen, aan elkaar gepraat door presentator Tom van ít Hek, gecombineerd met volop gelegenheid om te netwerken. Reserveer woensdagmiddag 10 oktober voor [Bouwgroothandel Bijeen] in de Prodentfabriek in Amersfoort.
De inschrijving is vandaag geopend. Aanmelden kan snel via de website van MIXpro. Deelname aan [Bouwgroothandel Bijeen] kost € 225 per persoon. Tot en met 15 augustus geldt een vroegboektarief van € 195. Neemt u collega's mee? Dan krijgt u tot en met 15 augustus 10% korting op het tweede kaartje en 20% op het derde. Leden van Hibin, VVNH of Vertaz krijgen sowieso € 50 korting.