Masterclass: Hoe bouwen we in 2025?

‹ Terug
Hibin Opleidingen : 17 juli 2018
Je hoort het overal: er verandert veel in de bouw en het gaat snel. Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe kun je je organisatie zo inrichten dat je ontwikkelingen tijdig signaleert en kunt bijsturen waar nodig? De driedaagse masterclass ‘Hoe bouwen we in 2025?’ geeft je concrete handvatten.

Koninklijke Hibin heeft een toekomstverkenning gedaan aan de hand van vier toekomstscenario's. Bedrijven kunnen met behulp van de daarbij behorende handleiding aan de slag met hun eigen toekomstgerichte bedrijfsstrategie.  De masterclass biedt niet alleen ondersteuning in dat proces, maar ook praktische kennis en inzichten om zo’n toekomststrategie ook daadwerkelijk succesvol uit te rollen binnen je eigen organisatie.

De masterclass (commerciële waarde € 1.600,-) is gratis voor leidinggevenden, oud CTB- en MBT-cursisten van bij Hibin aangesloten bedrijven. De bijeenkomsten, steeds van 13.00 tot 20.00 uur, vinden plaats op 1 en 22 november en 13 december 2018. Er is plaats voor zestien deelnemers. Aanmelden kan vanaf nu via de website van Hibin Opleidingen. 

In deze masterclass wordt gebruikgemaakt van interactieve werkvormen. Ervaringen van deelnemers aan eerdere masterclasses (zie onderstaande video) tonen aan dat deze aanpak veel toegevoegde waarde biedt. Deelnemers versterken elkaar, komen samen tot nieuwe inzichten en leren veel meer dan alleen op basis van de lesstof mogelijk zou zijn. Bijzonderheden over de inhoud van het programma, de docenten en praktische informatie vind je in bijgaande folder.
 
Voorproefje
Voorafgaand aan de masterclass vindt op 10 oktober een bijeenkomst plaats waar je kennis kunt nemen van de toekomstverkenning van Hibin, de vier scenario’s die door ondernemers in de branche zijn opgesteld en hoe je die kunt gebruiken in je eigen bedrijf. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort, voorafgaand aan [Bouwgroothandel Bijeen]. Het programma duurt van10.00 tot 12.00 uur, is gratis voor Hibin-leden en  staat ook open voor mensen die niet aan de Masterclass deelnemen of die eerst meer willen weten voordat zij zich inschrijven.