Uw uitdagingen op Hibin-event ’Samen aan de Slag

‹ Terug
Hibin : 10 april 2019
Hibin-leden zien ICT en logistiek als de grootste uitdagingen voor de komende jaren, zo blijkt uit de conjunctuurmeting voorjaar 2019. Niet toevallig zien we deze uitdagingen weerspiegeld in het programma voor het Hibin-event 'Samen aan de Slag' op 4 juni.
In de strategie voor de komende jaren haakt Hibin aan bij vier maatschappelijke ontwikkelingen: Versnelling van de bouw- en renovatieopgave, Minder primaire grondstoffen (circulariteit), Data voor stroomlijning van de bouwsector (ICT) en Hindervrije bouwlogistiek. Deze leidende thema’s komen voort uit de toekomstverkenning ‘Een ander Wind’, het Delphi-onderzoek, overleg in commissies en Adviesraad  en gesprekken met leden.

Tijdens het event op 4 juni koppelt Hibin deze vier opgaven aan ondernemers in het bouwbrede van Hibin. Aan vier Experttafels gaan Hibin-ondernemers met allerhande experts in gesprek over deze thema’s. Aan de hand van stellingen en een aantal concrete vragen leveren deze Experttafels de concrete vervolgactiviteiten van Hibin voor de komende periode.
 
De officiële uitnodiging voor het Hibin-event op 4 juni worden binnenkort verzonden. Hibin rekent erop dat zoveel mogelijk individuele ondernemers, vestigingsleiders en specialisten (ict, circulair, logistiek) mee willen doen. Deelname aan dit Hibin-evenement is gratis. Aanmelden kan nu al online. Meer informatie over het programma, inclusief de voorafgaande algemene ledenvergadering vindt u hier.