Hoe staat het met uw toekomstige marktpositie?

‹ Terug
Hibin : 08 mei 2019
Vier maatschappelijke opgaven. Aangedragen door de branche zelf. Praat, denk en doe mee over wat dit betekent voor de u en voor de branche. Hibin wil tijdens ‘Samen aan de Slag’ op 4 juni toewerken naar een aantal concrete projecten waarin de bouwtoelevering samenwerkt met partijen met gelijke belangen. Zo bepalen we mede onze toekomstige marktpositie op het gebied van de woning- en renovatiemarkt, verduurzaming, digitalisering van de sector en slimme bouwlogistiek.
Veel ervaring, kennis en expertise
‘Samen aan de Slag’ het Hibin-event op 4 juni, vult zich steeds verder in. Uit de ruim honderd aanmeldingen tot nu toe tekent zich het beeld af van een hoogwaardige mix van ondernemers, experts en belangenorganisaties. Met het programma waren de contouren al bekend, maar nu begint dus ook de kern van het evenement zich te vullen. Kijk hieronder welke bedrijven en organisaties al vertegenwoordigd zijn.

Komt u tot de conclusie dat u met mensen uit deze organisaties van gedachten wilt wisselen, van elkaar wilt leren en samen wilt werken aan belangrijke opgaven voor uw organisatie en voor onze branche? Meld u dan aan via deze link. Er is ruimte voor maximaal 200 bezoekers. Klik hier voor meer informatie over het programma en de sprekers.
 
RECHTSTREEKS AANMELDEN KAN HIER.