‘Samen aan de Slag’, boven verwachting

‹ Terug
Hibin : 05 juni 2019
Bijna tachtig mensen hebben zich na afloop van het Hibin-evenement ‘Samen aan de Slag’ aangemeld voor een of meer van de vier Experttafels die komend najaar van start gaan. Dat tastbare resultaat is boven verwachting. Belangrijker nog op langere termijn is de grote betrokkenheid van de bezoekers en hun inzet tijdens de interactieve sessies tijdens de bijeenkomst in Zeist.
Er is veel meer opgehaald dan de aanmeldingen voor de komende bijeenkomsten. De interactieve sessies aan vier Experttafels hebben veel inhoudelijke informatie opgeleverd. Samen met de reacties op een online meting tijdens de bijeenkomst zijn de inhoudelijke bijdragen van de bezoekers richtinggevend voor de invulling van de Experttafels. Hibin gaat nu werken aan de uitwerking in concrete projecten. Op korte termijn  worden onderwerpen, data en locaties voor de Experttafels bekendgemaakt. Degenen die op 4 juni niet aanwezig konden zijn, maar wel belangstelling hebben voor een of meer van de Experttafels, kunnen zich melden bij directeur Peter van Hijgen (p.van.heijgen@hibin.nl)
 

De Experttafels volgen uit de nieuwe strategie 'Netwerk van de Bouwtoelevering 2025' die is gestoeld op voor de bouwtoelevering relevante maatschappelijke ontwikkelingen en een eigentijdse netwerkbenadering.

 
De Experttafels werden voorgezeten door Claudia Reiner (vice-voorzitter Techniek Nederland), Pablo van den Bosch (Boardmember Madaster), Dirk Mulder (Sector Banker Trade & Retail ING) en Siem Van Merriënboer (Logistics consultant at TNO Mobility and Logistics).


   
   
 
KLIK HIER VOOR EEN UITGEBREIDE SFEERIMPRESSIE