Inschrijven Pilot GoodHabitz kan nog tot uiterlijk 1 juli 2019

‹ Terug
Hibin Opleidingen : 20 juni 2019
‘Voor je het weet heb je iets nieuws geleerd’. Met die boodschap werd onlangs GoodHabitz binnen Hibin geďntroduceerd. Die boodschap is aangekomen. De pilot is gestart met tachtig deelnemers die samen al meer dan 60 uur gestudeerd hebben! Dat neemt overigens niet weg dat anderen nog kunnen aanhaken. Aanmelden kan nog tot 1 juli 2019. De pilot loopt tot 15 januari 2020.
Het enorme aanbod van GoodHabitz biedt medewerkers de mogelijkheid zich op allerlei terrein te blijven ontwikkelen. Het omvat praktische tools als werken in Excel én biedt mogelijkheden om te werken aan competenties als organiseren of presenteren. Daarbij wordt de persoon achter die kennis en competenties niet vergeten. Er zijn ook e-learningmodules over vitaliteit of mindfulness. Onderstaand filmpje van GoodHabitz geeft een eerste indruk van het brede aanbod van GoodHabitz. Het e-learningplatform is laagdrempelig en biedt deelnemers optimale vrijheid. Tegelijkertijd kunnen medewerkers er effectief mee aan hun kennis en competenties werken. Met goed gevolg afgesloten modules worden bekroond met een certificaat. (tekst gaat verder onder de video)

 
Zo werkt de pilot
Binnen het pilotproject kunnen 150 mensen een GoodHabitz e-learningmodules volgen. Deelnemers mogen zoveel modules volgen als zij zelf willen. Bij aanmelding verplichten zij zich om tenminste twee modules volledig af te ronden. Er zijn 25 plekken voor deelnemers aan het P&O-netwerk van Hibin gereserveerd.  Daarnaast zijn er twintig plekken beschikbaar voor zes verschillende functiegroepen (staf/facilitair, logistiek/magazijn, secretariaat, management, verkoop en overige). Deelname is gratis onder voorwaarde dat deelnemers twee vragenlijsten invullen. Die terugkoppeling moet ervoor zorgen dat het pilotproject goed geëvalueerd kan worden. Het doel van het project is niet alleen om medewerkers in de branche te ondersteunen in hun ontwikkeling, maar ook om mensen meer vertrouwd te maken met e-learning. De reacties van de deelnemers moeten ook duidelijk maken of het aanbod aansluit bij de vraag en of er in tweede instantie behoefte is aan branchebrede afspraken.

Hoe volg je een onlinetraining?
GoodHabitz heeft er alles aan gedaan om het aanbod gemakkelijk toegankelijk te maken. Elke e-learningmodule heeft een introductiefilmpje en een korte samenvatting. Elke module bestaat uit vijf lessen. Deelnemers kunnen in hun eigen scherm hun voortgang bijhouden. Bekijk onderstaande video om te zien hoe het werkt. (tekst gaat verder onder de video)


 
Het aanbod
Er zijn meer dan 100 e-learning modules beschikbaar in verschillende categorieën:
Taal en communicatie
Persoonlijke effectiviteit
Positieve psychologie
Veiligheid en gezondheid
Commercieel en management
Productiviteit
Sociale Media
Office 2016, 2013, 2010.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Hibin Opleidingen.

Inschrijven kan via de website van Hibin Opleidingen