Nog vier weken tot [Bouwgroothandel Bijeen] 2019

‹ Terug
Hibin : 02 september 2019
Met nog vier weken te gaan voor het jaarlijkse evenement losbarst, loopt [Bouwgroothandel Bijeen] al aardig vol. Loop het programma nog even door en – als je dat nog niet gedaan hebt – meld je meteen aan.
 
Dagvoorzitter Nienke Bloem
Nienke is dé kenner op het gebied van CX, ofwel Customer Experience. Klinkt misschien zweverig. Maar Nienke weet álles van klantbeleving en hoe je die kunt perfectioneren. Want de juiste beleving is nóóit per ongeluk, dat weet ze zeker. Nienke houdt een keynote-presentatie én leidt ons door de hele middag van [BB].

Steven blaast je van je stoel
Over de hele wereld spreekt Steven van Belleghem over klanten, hun beleving, hun wensen en hun eisen. Wat wil je klant overmorgen? En wat moet je vandáág doen om daar morgen al klaar voor te zijn? Hypergemakkelijk. überpersoonlijk en sneller dan realtime.

Circulair samenwerken
Op [Bouwgroothandel Bijeen] kun je in gesprek over Superlocal. Dat is één van de meest spraakmakende circulaire bouwprojecten van dit moment. Innovatiemanager Jordi Schoffelen van Bouwbedrijven Jongen komt over Superlocal vertellen en gaat met de bouwgroothandel en haar leveranciers in gesprek over de uitdagingen en de kansen voor dit soort projecten in de toekomst.

Van Wijnen denkt dat het anders moet
Bouwgroothandel opgelet: Van Wijnen is dé grootste woningbouwer van Nederland. En het bedrijf maakt graag duidelijk wat het van de bouwgroothandel wil. Eltjo Petersen is inkoper bij Van Wijnen. Zelf noemt hij zijn job liever 'toekomstbestendig samenwerker'. Op [Bouwgroothandel Bijeen] komt Petersen zijn visie delen en gaat hij met de bouwgroothandel en haar leveranciers in gesprek over de uitdagingen en de kansen voor samenwerking in de bouw. Een paar van Petersens trefwoorden: 'vóórdenken in plaats van nádenken', 'patiëntenbezoekers' en 'bruidegom met vier bruiden'.

Grip op de ongrijpbare zzp’er
Zijn ze echt allemaal anders, of kun je toch een bruikbare rode draad ontdekken in de wensen van zzp’ers. Je gaat in gesprek met een aantal zelfstandige afbouwbedrijven die graag hun ideeën over de bouwgroothandel met je delen.
 
Alliantie over renovatie en onderhoud
Welke rol kan de bouwtoelevering spelen in verduurzamings- en renovatieplannen van woningbouwcorporaties? Je gaat erover in gesprek met woningbouwcorporatie de Alliantie, die 53.000 woningen verhuurt, onderhoudt en renoveert in de regio’s Amsterdam, Almere, Amersfoort en Gooi en Vechtstreek.

Fabrikanten op [BB]-podium
Op 2 oktober voelt Nienke Bloem op het podium fabrikanten aan de tand over hun samenwerking met de bouwgroothandel. Welke rol speelt de handel nú in hun strategie? En welke rol kán de handel spelen? Of welke rol juist niet? Onder andere Leon de Kok van Unilin, Piet Breevaart van Fischer en Dennis Duffels van VBI spreken zich uit.

Plaats en tijd
Woensdag 2 oktober - 12:00 - 18:00 uur
Buitenplaats Kameryck
Kamerik