Bouwgroothandel in gesprek met de klant

‹ Terug
Hibin : 03 oktober 2019
Tijdens de zeer goed bezochte zesde editie van [Bouwgroothandel Bijeen] ging de bouwtoelevering in gesprek met de klant. In de gloednieuwe congreslocatie Buitenplaats Kamerijck in Kamerik lieten ruim tweehonderd bezoekers zich meeslepen door Steven van Belleghem en Nienke Bloem, gingen in subsessies het gesprek aan met aannemers, fabrikanten en zzp’ers en gebruikten het jaarlijkse evenement natuurlijk ook om bij te praten met branchegenoten.
Zoals elk jaar verzorgde MIXpro verslagen van de verschillende programmaonderdelen. Lees het verslag over de dag, ‘Hou altijd vast aan je merkbelofte’ met Nienke Bloem, ‘Samenwerken is partnerschap’ met vier fabrikanten, ‘Computers kunnen voorspellen, mensen kunnen verrassen’ met Steven van Belleghem.

Hibin en MIXpro zijn uiteraard benieuwd wat jij ervan vond.  Of, als je er niet bij was, wat je volgende keer over de streep zou trekken om wel te komen. Wil je één minuutje de tijd nemen voor een korte reactie? KLIK DAN HIER. MIXpro en Hibin gebruiken jouw input graag voor de editie van 2020.