Themabijeenkomst bouwteams, een nieuwe ronde

‹ Terug
Hibin Opleidingen : 24 oktober 2019
Wie volgt de enthousiaste vakgenoten die in september deelnamen aan de themabijeenkomst Bouwteams? Op 21 november wordt de succesvolle themabijeenkomst herhaald.
Als deelnemer krijg je zicht op de andere kijk die nodig is om in bouwteamverband te kunnen werken. Een bouwteam komt al in een vroeg stadium van de voorbereiding van een bouwproject met elkaar in contact en werkt samen om een project in al haar facetten tot een goed einde te brengen. In een bouwteam wordt vaak gewerkt op basis van een gewenst eindresultaat in plaats van een vooraf tot in details uitgewerkt ontwerp. Voorafgaand aan een project wordt de manier van samenwerken besproken en worden kaders vastgesteld. 

De themabijeenkomst is bedoeld voor directies, managers, verkopers binnen- en buitendienst. Na afloop van de bijeenkomst heb je zicht op welke rol namens de bouwmaterialengroothandel vervuld kan worden in een bouwteam. De themabijeenkomst sluit aan bij de vier verschillende scenario’s die door ondernemers uit de branche zijn opgesteld. 

Dit vonden je collega’s ervan
Naar aanleiding van de eerste twee themabijeenkomst in september jl. is op de website dit verslag gepubliceerd. De eerstvolgende themabijeenkomst vindt plaats op 21 november. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van deze themabijeenkomst. Deelname is gratis. Aanmelden is echter niet vrijblijvend. Bij afwezigheid of niet afronden wordt de bijeenkomst alsnog in rekening gebracht. De themabijeenkomst vertegenwoordigt een waarde van € 395,-. Klik hier voor meer informatie op de website. (foto: Shutterstock)