Dagvoorzitter: Donatello Piras

‹ Terug
Hibin : 18 februari 2020
Langzaam maar zeker krijgt het Hibin Event ‘samen aan de Slag 2’ vorm. De bijeenkomst op 11 juni in de Mauritskazerne in Ede gaat over de uitkomsten van de Experttafels en de uitreiking van de Fabrikant van de Toekomst-award. Maar hoe die dag er precies uit gaat zien, is nog geen uitgemaakte zaak. Vast staat dat Hibin de bezoekers wil inspireren en verrassen en dat het publiek actief wordt betrokken bij het programma. Hibin heeft Donatello Piras bereid gevonden op te treden als dagvoorzitter.
Donatello Piras is radio en tv-presentator en treedt al vijftien jaar op als dagvoorzitter tijdens tal van (internationale) evenementen. Hij presenteerde de live RTL-Z Talkshow Z in Zaken en had een wekelijkse rubriek in het opinieprogramma DUNK van RTL-Z. Bezoekers zullen hem verder herkennen van optredens bij BNR, NPORadio1, WNL en NOS.

Na een eerste oproep vorige week onder deelnemers aan de Experttafels hebben zich al meer dan vijftig mensen aangemeld. Naast Hibin-leden worden mensen uitgenodigd uit allerlei branches, die op een of andere manier een rol kunnen spelen in de vier maatschappelijke pijlers van de Hibin-strategie: Versnelling van de bouw- en renovatieopgave, Minder primaire grondstoffen, Hindervrije Bouwlogistiek en Data voor stroomlijning van de bouwsector. Deze aanpak garandeert voor Hibin-leden dat er een uitgebreid netwerk aanwezig. Deelname aan ‘Samen aan de Slag 2’ is kosteloos. Je kunt meteen online je stoel reserveren. Hibin-leden kunnen zich via deze link ook meteen aanmelden voor de algemene ledenvergadering die aan het evenement vooraf gaat.