Hibin-evenement naar 7 oktober

‹ Terug
Hibin : 31 maart 2020
Het Hibin-evenement Samen aan de Slag2 (oorspronkelijk 11 juni) wordt verplaatst naar woensdag 7 oktober. Dat was oorspronkelijk de dag van [Bouwgroothandel Bijeen]. In overleg met MIXpro en Vertaz wordt [Bouwgroothandel Bijeen] verschoven naar het eerste kwartaal van 2021. Wie zich al had aangemeld voor 11 juni, hoeft dat niet opnieuw te doen voor 7 oktober. Aanmeldingen worden automatisch doorgeschoven. Nog niet eerder aangemeld? Reserveer dan hier je stoel.
Ook Fabrikant van de Toekomst 2020-verkiezing wordt uitgesteld. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens Samen aan de Slag 2 op 7 oktober. De mogelijkheid voor fabrikanten om hun innovatieve product of proces aan te melden via dit formulier blijft open. Zodra een definitieve nieuwe planning bekend is,  ontvangen fabrikanten informatie over de nieuwe deadline voor aanmelding. De aanmeldingen die al binnen waren, blijven gewoon staan.

Experttafels online verder
De Experttafelbijeenkomsten op 16, 20 en 21 april, gaan online verder. Hibin werkt  aan het zo snel mogelijk inrichten van een online-omgeving die dit mogelijk moet maken. Deelnemende Experts zijn al persoonlijk ge´nformeerd. Zodra er meer bekend is, ontvangen zij instructies om online deel te nemen.