Hedy van Opzeeland projectmanager bij Hibin

‹ Terug
Hibin : 10 september 2020
Per 1 september 2020 is Hedy van Opzeeland bij Hibin in dienst getreden als projectmanager. Hedy gaat zich toeleggen op het verder uitbouwen van de projecten die voortkomen uit de Hibin Experttafels. Velen uit de bouwgroothandel kennen haar vanuit eerdere functies binnen de bouwtoelevering. Haar achtergrond en haar rol binnen Hibin licht zij zelf toe.
De bouw… een sector die een stevig fundament legt onder de Nederlandse economie; een sector waar werelden samenkomen; een sector waar veel verandert en waar ook nog veel gaat veranderen. En daar wil ik bij zijn. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. En steentjes bijdragen, tsja, dan kom je uit bij de bouwmaterialenhandel. Daar heb ik dan ook mijn roots liggen. Eerst Bouw|Bewust  opgezet bij BMN, een uitstapje gemaakt naar Gyproc en daarna Jongeneel Services neergezet bij TabsHolland. Zo heb ik inhoudelijk veel geleerd over bouwlogistiek, digitalisering, BIM, duurzaamheid. Vooral ook veel inzicht gekregen in het speelveld van de bouwmaterialenhandel en de uitdagingen om mee te veranderen met de maatschappij.  

En toen kwamen Hibin en ik in gesprek over de veranderende rollen van Hibin en haar leden. En hoe gaan we daar nu met zijn allen praktisch mee om? Zodanig dat we er allemaal beter van worden en we mee kunnen met de andere wind die waait in de maatschappij. Hibin heeft hier een uitdagende visie op. 

Die visie triggerde me. (Eigenlijk werd ik gewoon heel erg enthousiast.) En zo komt het dat ik nu bij Hibin projectmanager ben en me bezig ga houden met ontwikkelingen omtrent duurzaamheid, logistiek, digitalisering. Mijn drijfveer is om de bouw nóg een stukje beter te maken en in mijn ogen speelt de bouwtoelevering daar een grote rol in. Mijn doel is om onze leden te ondersteunen bij het praktisch maken van deze vaak vage, theoretische begrippen die van grote invloed zijn op onze dagelijkse praktijk.  

We zullen elkaar snel ontmoeten bij een van de Hibin Experttafels, online of in het veld. Zelf contact opnemen mag ook via 0613759619 of h.van.opzeeland@hibin.nl. 

Groet, Hedy van Opzeeland