Highlights Experttafels 7 oktober

‹ Terug
Hibin : 22 september 2020
De coronarealiteit dwingt Hibin om de Experttafels op 7 oktober online te organiseren. Dat neemt niet weg dat er voor alle drie de bijeenkomsten weer inspirerende en nuttige onderwerpen aan de orde komen. De Experttafels kijken deels naar wat het afgelopen seizoen bereikt is en deels naar vervolgstappen en wellicht ook nieuwe uitdagingen voor het seizoen 2020- 2021.
De deelnemers aan de Experttafel Hindervrije Bouwlogistiek maken in ieder geval kennis met de onlangs gereed gekomen bouwlogistieke game Bouwlogistiek@Work en Alexander de Vries van Hogeschool Rotterdam geeft een update over lopende onderzoeken naar kengetallen die relevant zijn voor bouwlogistiek  in 2020 – 2021.

Deelnemers aan de Experttafel Minder primaire grondstoffen maken kennis met de per 1 september gelanceerde online opleidingsmodule Duurzaam Bouwen en discussiëren over de vraag hoe we effectief kunnen werken aan bewustwording met betrekking tot duurzaam bouwen..
 
De Experttafel Data voor stroomlijning van de bouwsector krijgt een update van de classificatiewerkgroep en de ontwikkelingen rondom DigiDealGo én buigt zich over het convenant ETIM-classificatie.

De deelnemende experts krijgen het volledige programma per email toegestuurd. Experts in de branche die willen aansluiten kunnen een berichtje sturen naar projectmanager Hedy van Opzeeland (h.van.opzeeland@hibin.nl)