Wees er snel bij: 50x extra gratis e-learningmodules duurzaam bouwen

‹ Terug
Hibin Opleidingen : 23 november 2020
De Commissie Vakopleiding heeft nog eens vijftig gratis deelnames beschikbaar gesteld voor de nieuwe e-learningmodule Duurzaam bouwen. Begin november werd al budget beschikbaar gesteld voor 75 gratis deelnames. Dat aantal werd binnen twee weken overtekend. Van de in totaal beschikbare 125 gratis deelnames waren er op 20 november al 90 ingevuld. Wees er dus snel bij.
Met deze actie sluit de commissie aan bij de uitkomsten van een onlangs gehouden onderzoek naar de thema’s die ten aanzien van opleiden belangrijk zijn voor werkgevers. Duurzaam bouwen en circulair bouwen stond daarbij in de top-5 van de belangrijke thema’s.

De actie loopt tot en met 18 december 2020 of zoveel eerder als dat het maximum is bereikt. Degenen die zich aanmelden hebben vanaf het moment van aanmelding een maand de tijd om de e-learningmodule te volgen en af te sluiten. Aanmelden kan via de website met code: Thema 2020.

Inschrijving staat in principe open voor iedereen, maar wordt speciaal aanbevolen voor mensen die Basiskennis Bouwkunde of Bouwen en Bouwmaterialen B (verkoop in kort bestek) hebben gevolgd.