Hibin-congres 8 juni, reserveer nu uw stoel!

‹ Terug
Hibin : 29 april 2021
Vorige week is de inschrijving geopend voor het Hibin congres op 8 juni in Kamerik. De eerste tientallen aanmeldingen zijn al binnen. Hibin doet er alles aan om het Hibin-congres op 8 juni 2021 op een veilige manier doorgang te laten vinden. Daarbij handelen we uiteraard op basis van de covid-richtlijnen van de overheid. We weten nu al dat de capaciteit voor het congres beperkt zal zijn. We verwachten meer aanmeldingen dan er plek is. Daarom willen we u nu al in de gelegenheid stellen een stoel te serveren.
We gaan vooralsnog uit van een ochtend- en een middagsessie. We hebben dan twee keer hetzelfde programma, waarbij steeds maximaal 100 mensen welkom zijn (dat aantal kan ook lager uitvallen!). We bouwen voldoende flexibiliteit in het programma in om snel te kunnen aanpassen als de covid-richtlijnen wijzigen.

Als het programma in bovengenoemde vorm kan doorgaan, wordt de algemene ledenvergadering apart georganiseerd, en wel op 23 juni. 
 
U kunt met behulp van dit formulier nu alvast een stoel reserveren voor 8 juni. Reserveer a.u.b. de hele dag in uw eigen agenda. Pas in een later stadium kunnen we aangeven of u het ochtend- of middagprogramma kunt volgen.