Deelnemers gezocht voor pilot leeromgeving (vol)

‹ Terug
Hibin Opleidingen : 15 juli 2021
Hibin Opleidingen zoekt mensen die ervaring willen opdoen met de nieuwe leeromgeving en die ervaringen vervolgens willen delen. Deelnemers aan deze pilot kunnen kosteloos een van vijf online basiskennisopleidingen volgen onder voorwaarde dat zij voldoende tijd beschikbaar hebben om de opleiding af te ronden en zij voor- en achteraf een vragenlijst in willen vullen.
 
Update 29 juli 2021
De pilot is volgeboekt.
Hibin Opleidingen wil met deze pilot praktijkervaring opdoen met de nieuwe leeromgeving die per 1 januari 2022 operationeel moet zijn. In de pilot gaat het om vijf opleidingen (Basiskennis Bouwmaterialen, Basiskennis Afbouwmaterialen, Basiskennis Verkoop, Basiskennis Bouwkunde en Basiskennis Leidinggeven). Per opleiding zoekt Hibin Opleidingen drie tot vijf deelnemers. Er geldt een maximum van één deelnemer per opleiding per bedrijf. De voorkeur gaat uit naar mensen die ervaring hebben met de bestaande leeromgeving. De pilotperiode loopt van augustus tot en met oktober, waarna de laatste twee maanden van 2021 gebruikt zullen worden voor het verwerken van de opmerkingen/ervaringen in de nieuwe leeromgeving.

Wie deel wil nemen aan de pilot kan dit inschrijfformulier op de website gebruiken. Vermeld dan in het opmerkingenveld: ‘Pilot leeromgeving 2021’. Bekijk voor meer informatie ook de demo van de nieuwe leeromgeving.
 
Update 29 juli 2021
De pilot is volgeboekt.