Doe je mee met de vragenlijst over Leren en Ontwikkelen?

‹ Terug
Hibin Opleidingen : 15 juli 2021
Duurzame inzetbaarheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgevers en werknemers. Bonden en werkgevers hebben duurzame inzetbaarheid een terugkerend thema gemaakt bij de cao-onderhandelingen. Het Fonds Collectieve Belangen Hibin (FCB) heeft samen met andere scholingsfondsen een onderzoek opgezet naar eigen regie op duurzame inzetbaarheid en vraagt medewerkers in de bouwmaterialengroothandel om een vragenlijst in te vullen.
Werkgevers en werknemers willen dat medewerkers gezond, plezierig en productief kunnen werken. Het is belangrijk dat medewerkers zich gezond en fit voelen, blijven leren en ontwikkelen en loopbaanstappen zetten. Dat streven wordt samengevat in de term Duurzame inzetbaarheid.  

Jouw ervaringen zijn hierbij heel waardevol. Het FCB vraagt om de vragenlijst ‘Leren en Ontwikkelen’ in te vullen. De antwoorden van deze vragenlijst worden enkel gebruikt om kennis te krijgen over de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in de bouwmaterialenhandel. Deze kennis kan worden gebruikt om de duurzame inzetbaarheid in organisaties te verbeteren. Jouw antwoorden op de vragen worden vijf jaar bewaard. Deze bewaren we op een veilige manier, zodat niemand kan weten dat jij de antwoorden hebt gegeven.

Klik hier voor de vragenlijst Leren en Ontwikkelen.
 
Of open de vragenlijst met de QR code.

Voor vragen of opmerkingen over deze vragenlijst kun je contact opnemen met g.hoenderboom@hibin.nl.