BIM Loket D-Day 2021: ‘Urgentie en actie!’

‹ Terug
Hibin : 21 september 2021
Digitalisering bij de transformatie van de gebouwde omgeving.
Op 1 oktober 2021 organiseert het BIM Loket zijn jaarlijkse D-Day, mede mogelijk gemaakt door digiGO. Een landelijke (online) dag voor publieke en private koplopers en beslissers rondom digitalisering in de gebouwde omgeving. Voor opdrachtgevers, opdrachtnemers én toeleveranciers, zowel B&U als GWW. De BIM Loket D-Day wordt dit jaar verzorgd vanuit de studio in het Huis der Provincie in Arnhem. Deelname is gratis.
Klimaatadaptatie, stikstofproblematiek, energietransitie, woningbouwopgave – deze en andere grote maatschappelijke opgaven grijpen direct in op onze leefomgeving. De gebouwde omgeving zal een snelle transformatie door moeten maken om alle uitdagingen het hoofd te bieden. Dat heeft alleen kans van slagen als ketenpartners elkaar én hun klant, de gebruiker van de gebouwde omgeving, goed verstaan. Het kan niet zonder digitalisering van de integrale bouwketen. De urgentie tot verregaande digitalisering voelen we allemaal. Maar hoe vertaal je dit nu in de praktijk?
 
Programma
Vanaf 9:15 uur woont u de online talkshow bij, die vanuit de studio in het Huis der Provincie in Arnhem wordt verzorgd. Rond 12:00 uur begint de finale van de DigiDare Award. 's Middags stelt u uw eigen programma samen, uit een breed aanbod van sessies, gegroepeerd in thema's als Cultuur & Organisatie, Initiatief en ontwerp, Assetmanagement, BIM volwassenheid en Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving.

Inschrijven
Deelname is gratis. Ondanks het online karakter is het aantal plaatsen niet onbeperkt. Wacht daarom niet te lang met inschrijven!  Klik hier om te registreren.