Ja, dit past echt in twee uur netwerken; zorg dat je erbij bent

‹ Terug
Hibin : 22 oktober 2021
Hoe gaan steden om met zero-emissie en eisen voor zwaar verkeer, venstertijden en laden en lossen? Hoe snel gaat het nu echt met die productdata via ETIM? Wat verwacht de klant van de klant van de bouwtoelevering op het gebied van duurzaamheid? Wat kan een palletretoursysteem voor jouw bedrijf betekenen? Wat kan Hibin betekenen voor jouw uitdagingen op de arbeidsmarkt? Praat mee op 3, 9 of 17 november. Tijdens netwerkbijeenkomsten in de regio behandelen we gezamenlijk een aantal Hibin-initiatieven en updates van de Experttafelprojecten. Laat je bijpraten, maar praat en denk vooral ook mee.
Verder is er de vanwege corona uitgestelde meet&greet met programmamanager Hedy van Opzeeland. En als klap op de vuurpijl geeft Michel van Eekert van Buildsight een kijkje in de (woning)bouwtrends voor 2022 op in jouw regio. De omzet van de bouwmaterialengroothandel stijgt dit jaar met bijna 15%. Houden we dat vast in 2022? En waar zitten de uitdagingen voor volgende jaar? 

Hibin komt naar je toe. Het kan weer. We verzorgen drie keer een programma met landelijke thema’s én ruimte voor wat in jouw regio speelt. Zorg dat je erbij bent. Na afloop is er voor wie dat wil een eenvoudige maaltijd (18.00 – 19.30 uur), zodat je ook weer ’s live kunt bijpraten met collega’s uit je eigen regio.

  • Regio Noordoost: woensdag 3 nov., 16.00 – 17.45 uur, Het Wapen van Beckum, Hengelo (Ov)
  • Regio Randstad: dinsdag 9 nov. 16.00 – 17.45 uur, Buitenplaats Kamerijck, Kamerik
  • Regio Zuidwest: Woensdag 17 nov. 16.00 – 17.45 uur, Igluu, Eindhoven

De bijeenkomsten zijn gratis voor Hibin-leden en aangesloten fabrikanten.