23 juni: alv, symposium en afscheidsreceptie

‹ Terug
Hibin : 29 maart 2022
Donderdagmiddag 23 juni breidt Hibin de jaarlijkse algemene ledenvergadering (alv) uit met een mini-symposium over digitalisering in de bouw én is er gelegenheid officieel afscheid te nemen van Hibin-directeur Peter van Heijgen. De alv begint om 13.00 uur in Congreslocatie Mauritskazerne aan de Nieuwe Kazernelaan in Ede. Het vervolgprogramma, waar naast leden ook buitengewone leden, partners en overige relaties welkom zijn,  begint om 15.15 uur (ontvangst vanaf 14.30 uur). De afscheidsreceptie voor Peter van Heijgen begin om 16.45 uur

Aanmelden voor een of meer programmaonderdelen kan via deze link.
Het mini-symposium over Digitalisering in de bouwtoelevering is een samenwerking met Ketenstandaard Bouw en Techniek. Deze bijeenkomst is bedoeld voor vertegenwoordigers (management, commerciële functies, inkopers) van groothandels en fabrikanten, deelnemers aan het Hibin-convenant ‘Bevorderen en versnellen van ETIM-classificatie’ en (toekomstige) deelnemers aan de Hibin-Experttafels.

Joseph Kuling, voorzitter van de Bouw Digitaliseringraad, praat de bezoekers bij over de ontwikkelingen rond het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO) en het belang van gestandaardiseerde productdata daarin. Vervolgens verzorgen Hibin en Ketenstandaard Bouw en Techniek een update over ETIM-classificering en het succesvolle Hibin-convenant ‘Bevorderen en versnellen van ETIM-classificatie’. Hibin geeft ook toelichting op een aantal vervolgactiviteiten met betrekking tot het convenant en digitalisering in de bouwtoelevering in het algemeen.