Kuipers Bouwmaterialen opent 5e vestiging in Zwolle

‹ Terug
Hibin : 01 augustus 2016
Kuipers bouwmaterialen opent per 1 september 2016 in Zwolle haar 5e vestiging. Op industrieterrein de Marslanden is, na een grondige verbouwing, een bestaande bedrijfslocatie gereedgemaakt voor de opslag, verkoop en distributie van bouwmaterialen. "Met het juiste assortiment, een goede voorraad en behulpzaam en kundige medewerkers staan wij klaar voor zowel de professionele aannemer als de zzpíerĒ, aldus het bedrijf.
Begin juni is begonnen met de verbouwing van de nieuwe Kuipers-locatie. Het kantoorgebouw is volledig gerenoveerd. Hierbij is ruimte gecreŽerd voor een verkoopkantoor, showroom en bouwshop. Met een zo optimaal mogelijke inrichting van zowel het magazijn als het buitenterrein wil Kuipers de afhalende klant een ruim assortiment bouwmaterialen bieden.
Met deze nieuwe vestiging breidt Kuipers Bouwmaterialen haar verzorgingsgebied uit, vergroot haar lokale aanwezigheid en de afhaalmogelijkheden voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Daarnaast biedt de fysieke aanwezigheid de mogelijkheid tot een grotere betrokkenheid bij de lokale klant en markt.