Het kan nog net

‹ Terug
Hibin : 28 september 2016
Het kan nog net, inschrijven voor [Bouwgroothandel Bijeen]. Volgende week woensdag, 5 oktober, is het zover. Dan verwelkomen Hibin, MIXpro, VVNH en Vertaz zo’n 200 beslissers uit de groothandel en toelevering. Kom luisteren naar de verrassende inzichten van oud-minister en internetondernemer Willem Vermeend, hoor de wensen van zzp’ers uit de eerste hand, discussieer mee over de vervaging tussen detailhandel en groothandel én luister naar de plannen en ideeën van Bauhaus-directeur Matthieu Moons. Dagvoorzitter Tom van ’t Hek leidt u door de middag.
De derde editie van [Bouwgroothandel Bijeen] vindt opnieuw plaats bij Innstyle in Maarssen. Het jaarlijkse event voor beslissers in de bouwgroothandel en -toelevering, staat in het teken van verandering en vervagende grenzen. De middag begint met een inlooplunch vanaf 12.30 uur en wordt om 17.15 afgesloten met een netwerkborrel. Omdat [Bouwgroothandel Bijeen] het enige jaarlijkse evenement is waar groothandelsbedrijven en toeleverende industrie elkaar kunnen treffen, is er tussen de programmaonderdelen door ruime gelegenheid om te netwerken.
 
U KUNT ZICH HIER DIRECT AANMELDEN
 

Willem Vermeend
Hoe gaat u om met onzekerheid? Bent u in staat snel te veranderen? Of heeft u behoefte aan een ‘kannibaal’, een interne start-up die het moederbedrijf opjaagt en dwingt tot aanpassing? ‘Richt een eigen kannibaal op’ is een van de mogelijkheden die oud-staatssecretaris en succesvol internetondernemer Willem Vermeend op woensdag 5 oktober voorhoudt aan de bezoekers van [Bouwgroothandel Bijeen]. Op basis van zijn ervaringen met start-upbedrijven komt hij met rake analyses en toekomstgerichte aanbevelingen. Zijn optreden is onderdeel van een dynamisch totaalprogramma, onder leiding van dagvoorzitter Tom van ’t Hek.

Waar voelt de zzp’er zich thuis?
Hoe ziet de klant van vandaag eruit? Trekt die klant zich nog iets aan van het ‘oude’ denken in groot- of detailhandel? Waar voelen zzp’ers zich thuis en hoe kijken zij naar onze branche? Bart van de Ven van TrueTalk heeft de opdracht gekregen de bezoekers nu eens echt kennis te laten maken met zzp’ers in de bouw. Een groep zzp’ers wordt gevraagd naar hun koopgedrag en voorkeursleveranciers. En de zaal mag meedoen. Niet alleen tijdens het officiële programma, maar in de pauze, als de zzp’ers plaatsnemen in ‘Café Bepp’ en open staan voor een persoonlijk praatje met bezoekers.

Na de pauze praten branchegenoten over de vervaging tussen detailhandel en groothandel, over bedreigingen en kansen en over de aanpassingen die al dan niet nodig zijn. De zzp’ers horen die discussie aan en reageren. Aansluitend interviewt Tom van ’t Hek Hibin-voorzitter Pieter van Leusden over hoe brancheorganisaties kunnen anticiperen op deze ontwikkelingen.

Bauhaus
We sluiten het programma af met een vraaggesprek met Matthieu Moons, directeur van Bauhaus. Tom van ’t Hek spreekt met hem onder andere over de Duitse markt, waar het onderscheid tussen detailhandel en groothandel in de bouw er eigenlijk nooit geweest is. Wat betekent dat voor zijn visie op de Nederlandse markt? En positioneert Bauhaus zich in Nederland anders dan in eigen land?

Vruchtbare samenwerking
[Bouwgroothandel Bijeen] is opnieuw een samenwerking tussen MIXpro, Hibin, VVNH en Vertaz. Het programma is toegesneden op beslissers uit de groothandel (bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen) en de toeleverende industrie.
De deelnamekosten aan [Bouwgroothandel Bijeen] bedragen € 225 per persoon. Leden van Hibin, VVNH of Vertaz krijgen €50 korting. In 2015 waren er ongeveer tweehonderd bezoekers. Dat aantal zal 5 oktober naar verwachting zeker worden geëvenaard. Aanmelden kan direct via www.mixpro.nl/congres.