Inschrijven kan nog

‹ Terug
Hibin : 27 oktober 2016
Op 7, 9 en 15 november organiseert Hibin samen met VVNH bijeenkomsten waar Michel van Eekert van Buildsight op basis van de najaarsprognoses regionale ontwikkelingen in 2017 tot op bouwdeelniveau presenteert en toelicht. De bijeenkomst in de regio Randstad op 9 november is bijna volgeboekt. Voor de bijeenkomsten in Zuid-West op 7 november en Noord-Oost op 15 november zijn nog wat meer plaatsen beschikbaar.
De regionale themabijeenkomsten zijn compact van opzet. In een presentatie van anderhalf uur krijgt u een uitgebreide toelichting op cijfers en ontwikkelingen in uw eigen werkgebied. Ter kennismaking is deelname aan deze najaarseditie gratis. Normaal geldt een abonnement voor twee bijeenkomsten (voorjaar en najaar) voor € 189,- per persoon. In het commerciële verkeer is de prijs voor een dergelijke regionale rapportage € 595,-. 

De geboden informatie is zeer gedetailleerd, tot op bouwdeelniveau aan toe. Daarmee biedt de presentatie een schat aan lokale marktinformatie. Lokale marktinformatie die in deze vorm nergens anders beschikbaar is. Hierbij hoort ook informatie op bouwdeelniveau over onder andere de volgende onderdelen:

* hellende daken
* gevels
* binnenwanden
* vloeren
* kozijnen
* isolatie
* bouwsystemen

U krijgt bovendien een compacte rapportage mee naar huis en is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Hoewel de reacties in het voorjaar zeer positief waren, bleef de opkomst achter bij de verwachtingen. Navraag leerde dat dit vooral te maken heeft met het feit dat leden voor deze bijeenkomsten in het kader van het profijtbeginsel een abonnement moeten afsluiten. Hibin heeft besloten deze regiobijeenkomst kosteloos aan te bieden. U kunt dan zelf de kwaliteit van de informatie beoordelen en of u baat hebt bij het afsluiten van een abonnement voor de bijeenkomsten in 2017.

Afgelopen maart vonden de eerste themabijeenkomsten ‘Bouwontwikkelingen in de regio’ plaats. De deelnemers waren enthousiast over zowel de geboden informatie als de gekozen vorm. "Ik denk dat collega’s die niet aanwezig waren wat gemist hebben”, aldus Jan Jacob Rab van na Bouwcenter Rab afloop. "Een interessant sessie. Niet te lang. Kort en bondig”, concludeerde Bob Floris van Bouwcenter Floris. Ook Kees Branderhorst van Goedkoop Bouwmaterialen sprak van een ‘geslaagde meeting’. 

Regio Zuid-West - 7 november 2016, 16.00-18.00 uur - Verkadefabriek, Den Bosch
Regio Randstad- 9 november 2016, 16.00-18.00 uur - Landgoed Kameryck, Kamerik
Regio Noord-Oost - 15 november 2016, 16.00-18.00 uur- Wapen van Beckum, Hengelo (Ov)

De bijeenkomsten beginnen steeds om 16.00 uur en worden afgesloten met een eenvoudige maaltijd. 
U kunt uw aanwezigheid bevestigen door een e-mailbericht te sturen aan p.van.heijgen@hibin.nl