Oproep Experttafel Communicatie

‹ Terug
Hibin zoekt mensen die verantwoordelijk zijn voor de communicatie van bij Hibin aangesloten bedrijven. We willen graag van hen weten hoe we resultaten van de Hibin Experttafels zo goed en zo gericht mogelijk bij medewerkers in de branche krijgen. Als deelnemer aan de Hibin Experttafel Hindervrije Logistiek ben je als geen ander in staat om het belang hiervan over te brengen bij je communicatie-collega(‘s). Wil je intern het gesprek aangaan? Projectmanager Hedy van Opzeeland kan helpen met nadere toelichting.
In het eerste kwartaal van 2021 willen we de eerste Hibin Experttafel Communicatie organiseren. Daarmee bieden we een platform waar communicatiemedewerkers ervaringen kunnen delen. De bijeenkomsten zullen vooralsnog online plaatsvinden.

Deelnemers aan de Hibin Experttafel Communicatie kunnen zelf projecten aandragen en bepalen voor een groot deel zelf de agenda. Daarnaast wordt een beroep op hen gedaan om mee te denken hoe we resultaten en opgedane kennis binnen de andere Hibin experttafels het beste kunnen delen. Geïnteresseerden kunnen een berichtje sturen of bellen met projectmanager Hedy van Opzeeland (h.van.opzeeland@hibin.nl of 06-13759619) (foto: Shutterstock)