Mbo Keuzedeel Commercieel Technisch Bouwadvies

Je kunt je op elk moment van het jaar inschrijven voor het keuzedeel, maar er zijn een aantal opleidingsonderdelen die vaste startdata hebben.

Het keuzedeel Commercieel Technisch Bouwadvies bestaat in totaal uit 240 studie-uren. Onder begeleiding van een docent en een praktijkopleider doorloopt de mbo-student verschillende modules die online, in een digitale leeromgeving gevolgd kunnen worden. Daarnaast zijn er een aantal opleidingen die ook bijeenkomsten hebben. Men maakt verschillende werkopdrachten en de meeste modules worden afgesloten met een online toets. De belangrijkste modules gaan over bouwen en verschillende bouwmaterialen. Zo leert men bijvoorbeeld de verschillende bouwfasen en -methoden kennen en leert de deelnemer alles over materialen als stenen, hout, kunststof en isolatiemateriaal of over vloeren, wanden en ramen. Daarnaast is er veel aandacht voor het leren lezen van bestek en tekening en kennis over bouwlogistiek. Na het positief afronden van het keuzedeel ontvangt de mbo-student een aantal erkende branchediploma’s.

Inschrijven

Heb je een account voor deze website? Log dan in met je gegevens. Dit bespaart je invulwerkzaamheden, omdat wij dan al over je gegevens beschikken.
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
U heeft al een gebruikersaccount met het e-mailadres:
Deelnemer
Deelnemer functie
Organisatie gegevens
Werkplekbegeleider
Bijzonderheden
Cursusprijs
Ondertekening