Cursus

Basiskennis Bouwmaterialen (E-learning)

Iedereen die werkzaam is in de bouwmaterialenhandel heeft bepaalde basiskennis over bouwmaterialen nodig om de klant goed te kunnen helpen. Het kan gaan om medewerkers die pas werkzaam zijn in de bouwmaterialenhandel en die basiskennis moeten opdoen, maar de opleiding kan ook soelaas bieden voor specialistische medewerkers die zich meer dienen te verbreden. Bij Basiskennis bouwmaterialen worden in de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen 5 e-learning modules beschikbaar gesteld die gezamenlijk de (theoretische) basis vormen van de kennis voor medewerkers in de bouwmaterialenhandel. Dus leren in je eigen tempo, zonder klassikale bijeenkomsten èn zonder reistijd!

Inhoud
De opleiding bestaat uit 5 modulen, te weten:

  1. Fundering & Vloeren
  2. Buitenwanden
  3. Hellend Dak
  4. Plat Dak
  5. Binnenwanden

Bestemd voor
Basiskennis Bouwmaterialen is bedoeld voor iedereen die binnen de bouwmaterialenhandel werkzaam is en die zich de basiskennis van de bouwmaterialen, per bouwdeel, eigen wil maken. Je kunt deze opleiding ook prima volgen als opfriscursus als je al een tijdje geen opleiding over bouwmaterialen gevolgd hebt.

Voorkennis
Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist.

Werkwijze
Basiskennis Bouwmaterialen bestaat uit 5 modules. Deze modules worden in de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen beschikbaar gesteld.

Iedere module bestaat uit een aantal onderdelen, namelijk een entreetoets, een e-learning module en een eindtoets. De entreetoets geeft je inzicht in hoeveel je al weet van het desbetreffende bouwdeel. Het geeft je in feite een studieadvies. De e-learning module geeft je de theorie op basis waarvan je de eindtoets maakt.

De eindtoets is verplicht en op basis van de score op de eindtoets wordt een certificaat afgegeven. Tevens zijn er per module verwerkingsopdrachten te vinden. Deze opdrachten zijn facultatief. Ze helpen je bij het verwerken van de theorie in de e-learning module. Daarnaast zorgen de opdrachten ervoor dat je de kennis die je opdoet vanuit de theorie toe kunt passen in de praktijk.

Resultaat
Na afloop van de opleiding Basiskennis Bouwmaterialen kun je met een theoretisch basis klanten in bouwmaterialenhandel te woord staan. Je bent in staat klanten met eenvoudige vragen verder te helpen of door te verwijzen naar een collega die gespecialiseerd is in het vraagstuk van de klant.

Bekijk ook:

Duur
Je krijgt 4 maanden toegang tot de online leeromgeving.

Startdatum
Kan op elk moment starten.

Investering
Cursusprijs € 275,- 
Hibin-leden € 175,-

direct starten
Soort