** Hibin Algemene ledenvergadering - 1 juni 2023 ** 01 jun 2023

Agendapunt

** Hibin Algemene ledenvergadering - 1 juni 2023 **

*Aan directies van Hibin lid*
Namens Hibin nodigen we je graag uit op 1 juni 2023 om 11:00 voor de Hibin Algemene ledenvergadering’.
De locatie is dit keer het inspirerende
DUS – De Utrechtse Stadsvrijheid, goed bereikbaar vanaf de A2.

De inloop met koffie, thee en koek is om 11.00 uur. Houd er rekening mee dat we om 11:15 starten met de vergadering. Deze zal ca. 60 minuten duren. Na de algemene ledenvergadering vindt het Hibin Jaarcongres plaats. Daarover lees je hieronder meer.

Aanmelden voor de ALV kan hier

Ondervind je problemen met de link naar het aanmeldformulier? Stuur je aanmelding voor de ALV naar info@hibin.nl o.v.v. je volledige naam, functie en organisatie.
Bij vragen, neem contact op.

Hopelijk ontmoeten we elkaar weer op donderdag 1 juni 2023!

Hibin bustuur en bureau

 

**Hibin Jaarcongres 1 juni 2023: De handel en de vraag naar honderdduizend woningen per jaar**

De bouw beleeft bijzondere tijden. Er zijn torenhoge ambities om te voldoen aan de stijgende en diverse woonbehoeften. Anderzijds hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van wetgeving, milieu en economie. Hoe kan de bouwtoelevering bijdragen aan de ambities? Er liggen kansen voor de bouwtoelevering om in de combinatie van materiaal, logistiek en dienstverlening innovatieve oplossingen te ‘componeren’ voor de klant.
Om meer beeld te krijgen op welke kansen er ingezet kan worden, vragen we de aannemerij naar hun visie. Hoe gaan zij de uitdagingen aan? En wat zijn hun (toekomstige) vragen aan de toeleveranciers? Het Hibin congres brengt de handel, fabrikanten, importeurs, bouwers en experts bij elkaar om de juiste sleutel(s) te vinden.

Namens Hibin nodigen we je graag uit op 1 juni 2023 voor het Hibin Jaarcongres op de inspirerende locatie DUS – De Utrechtse Stadsvrijheid (goed bereikbaar vanaf de A2). Het Jaarcongres start om 12:00 met een lunchbuffet.

Voor wie?
Voor het Hibin Jaarcongres nodigen we ook buitengewone leden, partners, young talent, experts en deelnemers aan alle Hibin Experttafels uit. Tip: nodig ook een geïnteresseerde collega uit. Deelname is gratis.

Bekijk hier het volledige programma!

Aanmelden voor het Jaarcongres kan hier

** Hibin Algemene ledenvergadering - 1 juni 2023 **
Wanneer: 01 juni 2023
Tijd: 11.00 - 12.15 uur
Waar: DUS, Sophialaan 1, Utrecht