Nieuws

Omgaan met coronavirus: voor bedrijven en werkgevers

Hibin : 17 juli 2020
Hibin heeft geprobeerd alle relevante informatie voor bedrijven op een rijtje te zetten. Er wordt zoveel mogelijk meteen verwezen naar externe bronnen waarvan we weten dat deze steeds actueel worden gehouden.

Zie ook onderstaande FAQ's:
Loondoorbetaling in geval van thuisquarantaine en verwante vragen
Na vakantie in quarantaine: loondoorbetaling of niet?
Lees verder ›

Experttafels verder in september

Hibin : 11 augustus 2020
Hibin wil de nieuwe serie Experttafelbijeenkomst in september weer op locatie organiseren. De laatste twee bijeenkomsten moesten als gevolg van de coronamaatregelen online plaatsvinden. De Experttafels, waar het aantal deelnemers de twintig normaal gesproken niet overstijgt, kunnen met inachtneming van de anderhalvemeterregels, op een verantwoorde manier plaatsvinden.
Lees verder ›

Zo kun je circulair bij blijven

Hibin : 11 augustus 2020
De Hibin Experttafel ‘Minder primaire grondstoffen’ wil ervoor zorgen dat nog in 2020 ‘Tenminste 50% van de commercieel medewerkers een goed beeld heeft van wat circulariteit (en de wensen daaromtrent vanuit klanten) betekent.’ Die ambitie willen de Experts onder andere invullen speciale edities van de digitale nieuwsbrief. Bij Hibin aangesloten bedrijven kunnen hun commercieel medewerkers hiervoor aanmelden.
Lees verder ›

Hibin aan de slag met serious game Bouwlogistiek@Work

Hibin : 28 juli 2020
Hibin gaat de serious game Bouwlogistiek @ Work vanaf komend najaar inzetten. Gedacht wordt aan workshops in combinatie met de Expertafel Hindervrije Bouwlogistiek en het eigen onderwijsprogramma. De serious game wordt in de vorm van een workshop ingezet om samenwerking te stimuleren en bewustwording te creëren op het gebied van bouwlogistiek.
Lees verder ›

Data Experttafels bekend

Hibin : 15 juli 2020
Hibin wil de nieuwe serie Experttafelbijeenkomst in september weer op locatie organiseren. De laatste twee bijeenkomsten moesten als gevolg van de coronamaatregelen online plaatsvinden. De Experttafels, waar het aantal deelnemers de twintig normaal gesproken niet overstijgt, kunnen met inachtneming van de anderhalvemeterregels, op een verantwoorde manier plaatsvinden. De bijeenkomsten vinden op 7 september (Minder primaire grondstoffen), 10 september (Data voor stroomlijning van de bouwsector) en 16 (Hindervrije bouwlogistiek) plaats in Ede of Muiden.
Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.