Nieuws

Stel: u blijft eigenaar van verkochte materialen

Hibin : 21 september 2018
De groothandel wordt mede-investeerder en blijft eigenaar van de geleverde bouwmaterialen, ook al is de bouw afgerond. Dat is een belangrijk aspect van een van de toekomstscenario’s de Hibin voor de bouwgroothandel uitwerkte. Toekomstmuziek? Mitsubishi Electric doet het al! Hoe? Kom luisteren naar het succesvolle praktijkverhaal van Mitsubishi Electric tijdens [Bouwgroothandel Bijeen].
Lees verder ›

Nu inschrijven voor Regiobijeenkomsten 2019

Hibin : 21 september 2018
Hibin organiseert in november opnieuw drie regionale themabijeenkomsten. Michel van Eeekert van Buildsight neemt u in twee uur tijd mee in de ontwikkelingen cijfers die u nodig heeft voor uw commerciële beleid in 2019.
Lees verder ›

Hoog niveau voor Masterclass

Hibin : 21 september 2018
Met de ‘Masterclass: Hoe bouwen we in 2025’ bereikt Hibin precies de mensen voor wie deze gratis opleiding bedoeld is: leidinggevenden, oud CTB en MBT deelnemers. Kortom, het niveau van de deelnemers is hoog. Voor deze driedaagse masterclass, met bijeenkomsten op 1 en 22 november en 13 december zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Wie nog twijfelt kan op 10 oktober naar de aftrapbijeenkomst komen en aan de hand daarvan al dan niet tot deelname besluiten.
Lees verder ›

Prinsjesdag voor ondernemers

Hibin : 21 september 2018
VNO-NCW heeft alle aspecten van de miljoenennota en de troonrede die interessant zijn voor ondernemers overzichtelijk bij elkaar gebracht.
Lees verder ›

Bouwgroothandel kiest voor inspiratie

Hibin : 12 september 2018
Met de bekendmaking van het programma zijn de aanmeldingen voor [Bouwgroothandel Bijeen] sinds vorige week in hoog tempo binnengestroomd. De keuze om inspirerende ondernemers op het podium te halen, blijkt goed aan te slaan. Doe wat veel collega’s al deden: schrijf in voor [Bouwgroothandel Bijeen] op woensdagmiddag 10 oktober in Amersfoort.
Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.