Nieuws

Omgaan met coronavirus: voor bedrijven en werkgevers

Hibin : 28 april 2020
De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar in snel tempo op. Hibin heeft geprobeerd alle relevante informatie voor bedrijven op een rijtje te zetten. Waar mogelijk wordt meteen verwezen naar externe bronnen waarvan we weten dat deze steeds actueel worden gehouden.


Lees verder ›

Quickscan voor optimalisatie bouwlogistiek

Hibin : 26 mei 2020
In opdracht van de Topsector Logistiek heeft Buck Consultants International een analyse uitgevoerd om de materiaalstromen in de bouw kaart te brengen. De inzichten uit deze quickscan kunnen lokale en regionale overheden helpen bij gefundeerde beleidsontwikkeling voor de bouwlogistiek én bedrijven helpen hun bedrijfsvoering te optimaliseren.
Lees verder ›

Hulp bij bouwlogistieke vraagstukken

Hibin : 26 mei 2020
De komende maanden gaan studenten van de Hogeschool Rotterdam op zoek naar stageplekken. Onder hen studenten die bedrijven in de bouwmaterialengroothandel kunnen helpen om oplossingen te vinden voor bouwlogistieke vraagstukken. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Hoofddocent Logistics Management Alexander de Vries (a.m.r.de.vries@hr.nl)
Lees verder ›

90 jaar Bouwcenter Swinkels

Hibin : 26 mei 2020
Bouwcenter Swinkels in Lieshout bestaat 90 jaar. Het jubileum wordt gevierd met de derde generatie aan het roer. Tom en Esther Swinkels lieten voor de gelegenheid een magazine maken waarin wordt teruggeblikt op het familiebedrijf dat ooit begon als brandstoffenhandel.

Fabrikant van de Toekomst naar 2021

Hibin : 25 mei 2020
De Hibin Fabrikant van de Toekomst-verkiezing wordt verplaatst naar 2021. Het evenement was eerder al naar het najaar verplaatst, waarbij de inschrijving eind mei 2020 heropend zou worden en de uitreiking zou plaatsvinden tijdens het Hibin-evenement Samen aan de Slag 2 op 7 oktober. Uit contacten met fabrikanten blijkt dat zij als gevolg van de coronacrisis nu andere prioriteiten hebben. Het Hibin-evenement Samen aan de Slag 2 op 7 oktober gaat wel door. Al dan niet met een gedeeltelijk onlineprogramma. De nieuwe data voor de Fabrikant van de Toekomst 2021 worden naar verwachting in het vierde kwartaal van 2020 bekendgemaakt.

Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.