Nieuws

Wees er snel bij: 50x extra gratis e-learningmodules duurzaam bouwen

Hibin Opleidingen : 23 november 2020
De Commissie Vakopleiding heeft nog eens vijftig gratis deelnames beschikbaar gesteld voor de nieuwe e-learningmodule Duurzaam bouwen. Begin november werd al budget beschikbaar gesteld voor 75 gratis deelnames. Dat aantal werd binnen twee weken overtekend. Van de in totaal beschikbare 125 gratis deelnames waren er op 20 november al 90 ingevuld. Wees er dus snel bij.
Lees verder ›

Bouwnijverheid sector met het hoogste vertrouwen

Hibin : 17 november 2020
In de afgelopen vier jaar waren de bouwondernemers op twee kwartalen na telkens
het meest optimistisch in vergelijking met andere sectoren. Dat blijkt uit de Conjunctuurenquŕte Nederland , vierde kwartaal 2020. Het vertrouwen in de bouwnijverheid is met 9,4 punten gestegen vergeleken met vorig kwartaal. Dit komt vooral doordat bouwondernemers hun productie per saldo zagen toenemen.
Lees verder ›

Wilfred Fijnvandraat verlaat Sakol

Hibin : 17 november 2020
Sakol-directeur Wilfred Fijnvandraat verlaat de inkoopco÷peratie na zestien jaar. Hij wordt per 1 februari 2021 directeur van een non-profit organisatie. Sakol, met acht aangesloten familiebedrijven gaat op zoek gaan naar een nieuwe directeur die verder gaat bouwen aan de inkoopco÷peratie.

TABS neemt onderdelen Woodimex over

Hibin : 17 november 2020
TABS Holland heeft begin deze maand onderdelen van de Woodimex Group overgenomen. Het gaat om de groothandel Woodimex International, houthandel Maasstad Hout & Plaat en het vastgoed van de Woodimex Group. Met de overname komt het moederbedrijf van PontMeyer en Jongeneel op 102 vestigingen.

VELUX bij inspirerende 40

Hibin : 17 november 2020
VELUX is als enige bedrijf uit de bouwsector opgenomen in de Inspirerende 40. De lijst werd voor de tiende keer opgesteld op basis van representatief marktonderzoek van Dynata in opdracht van strategisch adviesbureau Synergie. Anti-verspillingsapp Too Good To Go is volgens Nederlanders de meest inspirerende organisatie. Tesla en WNF staan op nummer twee en drie.
Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.