Nieuws

Onderzoek naar ETIM-gebruik fabrikanten

Hibin : 29 september 2020
USP Marketing Consultancy is in opdracht van Hibin gestart met een onderzoek onder fabrikanten naar het gebruik van ETIM-classificatie. Dit onderzoek loopt parallel aan een telefonische enquête onder binnendienstmedewerkers in de bouwmaterialengroothandel. Met het fabrikantenonderzoek wil de Experttafel Data voor stroomlijning van de bouwsector in beeld krijgen welke fabrikanten al bezig zijn met classificatie, voor welk deel van hun assortiment en of dit volgens ETIM is gebeurd. Naar verwachting kunnen tijdens de online Experttafelbijeenkomst op 7 oktober de eerste uitkomsten al gedeeld worden.

Conjunctuurenquête sluit op 25 september

Hibin : 22 september 2020
Eind augustus hebben alle Hibin-leden een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de 19e Hibin Conjunctuurmeting. Het aantal ingevulde enquêtes blijft iets achter. Eind vorige week hebben de bedrijven die nog niet hadden gereageerd een herinnering ontvangen. Deelnemen kan nog tot uiterlijk 25 september.

Lees verder ›

Deze week enquête binnendienstmedewerkers

Hibin : 22 september 2020
In het kader van het Experttafelproject Bevorderen en versnellen ETIM-classificatie start Hibin deze week een telefonische enquête onder binnendienstmedewerkers. Zij krijgen enkele vragen voorgelegd over het belang van actuele productdata bij het helpen en adviseren van klanten. Het onderzoek wordt uitgevoerd door USP Marketing Consultancy. (foto: Shutterstock)

Highlights Experttafels 7 oktober

Hibin : 22 september 2020
De coronarealiteit dwingt Hibin om de Experttafels op 7 oktober online te organiseren. Dat neemt niet weg dat er voor alle drie de bijeenkomsten weer inspirerende en nuttige onderwerpen aan de orde komen. De Experttafels kijken deels naar wat het afgelopen seizoen bereikt is en deels naar vervolgstappen en wellicht ook nieuwe uitdagingen voor het seizoen 2020- 2021.
Lees verder ›

Samen aan de slag 2 gaat niet door maar Hibin gaat online verder

Hibin : 15 september 2020
Het op 7 oktober geplande Hibin-evenement Samen aan de slag 2 gaat niet door. Het Hibin-bestuur heeft geconcludeerd dat het niet verantwoord is om in deze tijd met zo’n grote groep bij elkaar te komen. Het bestuursbesluit heeft niet alleen te maken met de beperkingen als gevolg van de coronarichtlijnen, maar ook met de reacties vanuit de achterban. Relatief veel mensen hebben aangegeven zich niet comfortabel te voelen bij een bijeenkomst op locatie.
Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.