Nieuws

Vervolg toekomstverkenning

Hibin : 08 november 2018
Het Hibin-bestuur heeft zich in een speciale bijeenkomst afgelopen week gebogen over de toekomstige rol van Koninklijke Hibin. Naar aanleiding van de begin dit jaar tijdens de alv gepresenteerde toekomstverkenning en de verschillende bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden rondom de vier scenario’s voor de bouwmaterialengroothandel, is gekeken naar mogelijke gevolgen voor de strategie en de activiteiten van Hibin.

Lees verder ›

Start cao-onderhandelingen

Hibin : 08 november 2018
Volgende maand wordt gestart met de onderhandelingen voor een nieuwe cao. De huidige cao loopt tot en met 31 december 2018. Er zijn gesprekken gepland op 3 en 20 december.

De tijdelijke telefonisch onbereikbaarheid van Hibin als gevolg van een stroomstoring, eindigt woensdag 14 november om 15.30 uur. Gelieve tot die tijd contact op te nemen via info@hibin.nl. Onze excuses voor het ongemak

Hibin : 07 november 2018

Trends en vooruitzichten 2019 in een notendop

Hibin : 25 oktober 2018
Hibin organiseert in november opnieuw twee regionale themabijeenkomsten. Michel van Eekert van Buildsight neemt u in twee uur tijd mee in de ontwikkelingen cijfers die u nodig heeft voor uw commerciële beleid in 2019, inclusief een analyse van de conjunctuurmeting najaar 2018.
Lees verder ›

[BB 2018], ’big smiles’ in de Prodentfabriek

Hibin : 25 oktober 2018
De vijfde editie van [Bouwgroothandel Bijeen] kreeg gisteren veel waardering. Big data, nieuwe bedrijfs/verdienmodellen, nieuws over circulair bouwen en de impact van dat alles op de bouwlogistiek gaven samen invulling aan het thema transitie. Met ruim 190 bezoekers uit allerlei geledingen van de bouwgroothandel en -toelevering, was [Bouwgroothandel Bijeen] bovendien ook dit keer weer een effectief netwerkevenement.
Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.