Nieuws

Topspreker voor Hibin congres

Hibin : 26 maart 2019
Hibin heeft topspreker Richard van Hooijdonk weten vast te leggen als key-notespeaker voor het congres op 4 juni aanstaande. Richard is regelmatig op televisie te zien bij BNN/VARA, AVRO/TROS, RTL Nieuws, RTL Boulevard en te horen op BNR waar hij het programma ‘Mindshift’ presenteerde.
Lees verder ›

Bijeenkomst P&O-platform

Hibin CAO : 26 maart 2019
Bij voldoende belangstelling organiseert Hibin op maandag 15 april een middag voor P&O medewerkers in de sector. De middag is bedoeld voor iedereen die functioneel – in de lijn of uitvoerend – betrokken is bij hrm/personeelszaken. Op de agenda staan de nieuw cao, samenwerking met het mbo-onderwijs, een nieuwe pilot online trainingen en duurzame inzetbaarheid.
Lees verder ›

Subsidies, AVG en cybercrime

Hibin : 26 maart 2019
De Hibin website is aanzienlijk uitgebreid met ondernemersinformatie over allerhande subsidies, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en cybercrime. Op de homepage, in de rechterkolom onder de agenda, vindt u het blok ‘Informatie voor Ondernemers’ dat Hibin invult in samenwerking met de Kamer van Koophandel.


Lees verder ›

Unieke samenwerking DOORZAAM en Hibin Opleidingen

Hibin Opleidingen : 22 maart 2019
De samenwerking tussen Hibin Opleidingen en DOORZAAM die heeft geleid tot de gezamenlijk voucheractie, is bijzonder. Er bestaat weliswaar een overleg van 26 O&O-fondsen uit even zovele branches, maar een-op-een samenwerkingen zijn op een hand te tellen. Adriana Stel, directeur van DOORZAAM en Ghislaine Hoenderboom, manager Hibin Opleidingen zagen de toegevoegde waarde van de gezamenlijke voucheractie en waren het snel eens over de praktische invulling: uitbreiding van gratis scholingsvouchers voor nieuwkomers in de bouwmaterialengroothandel naar instromende uitzendkrachten.
Lees verder ›

Scholingsvouchers ook voor uitzendkrachten

Hibin Opleidingen : 22 maart 2019
De bekende opleidingsvouchers van Hibin Opleidingen zijn dit jaar ook beschikbaar voor uitzendkrachten. Dit is de eerste uitkomst van een samenwerking tussen Hibin Opleidingen en DOORZAAM op het gebied van opleidingen voor uitzendkrachten die werkzaam zijn in de groothandel in bouwmaterialen.
Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.