** Hibin Jaarcongres 1 juni 2023 ** 01 jun 2023

Agendapunt

** Hibin Jaarcongres 1 juni 2023 **

'De handel en de vraag naar honderdduizend woningen per jaar'

De bouw beleeft bijzondere tijden. Er zijn torenhoge ambities om te voldoen aan de stijgende en diverse woonbehoeften. Anderzijds hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van wetgeving, milieu en economie. Hoe kan de bouwtoelevering bijdragen aan de ambities? Er liggen kansen voor de bouwtoelevering om in de combinatie van materiaal, logistiek en dienstverlening innovatieve oplossingen te ‘componeren’ voor de klant.
Om meer beeld te krijgen op welke kansen er ingezet kan worden, vragen we de aannemerij naar hun visie. Hoe gaan zij de uitdagingen aan? En wat zijn hun (toekomstige) vragen aan de toeleveranciers? Het Hibin congres brengt de handel, fabrikanten, importeurs, bouwers en experts bij elkaar om de juiste sleutel(s) te vinden. 

Namens Hibin nodigen we je graag uit op 1 juni 2023 voor het Hibin Jaarcongres op de inspirerende locatie DUS – De Utrechtse Stadsvrijheid (goed bereikbaar vanaf de A2). Het Jaarcongres start om 12:00 met een lunchbuffet.

Thema: de handel en de vraag naar honderdduizend woningen per jaar.

Voor wie?
Voor het Hibin Jaarcongres nodigen we ook buitengewone leden, partners, young talent, experts en deelnemers aan alle Hibin Experttafels uit. Tip: nodig ook een geïnteresseerde collega uit. Deelname is gratis.
 

Programma Hibin Jaarcongres

  • 12.00 - 13.00u          -----Inloop met lunchbuffet-----
  • 13.00 - 13.40u          Welkom | De stand van de handel | Experttafels en Platforms
  • 13.40 - 14.10u          Johan Treur – SPARK Smart Industry Fieldlab 'Smart & Circular Construction – hoe komen slimme innovaties gericht op een toekomstbestendige leefomgeving tot stand, inclusief duurzaam business model.
  • 14.10 - 14.30u          Michel van Eekert, directeur Buildsight – onderzoeksresultaat en de stand van de
    markt aan de hand van de conjunctuurmeting voorjaar 2023, aangevuld vanuit de expertise van Buildsight’.
  • 14.30 - 15.00u          -----Koffie / thee pauze-----
  • 15.00 - 15.20u          Arno Visser, voorzitter Bouwend Nederland – hoe bereikt Nederland haar woningbouwdoelstellingen in combinatie met de doelstellingen en hindernissen rond duurzaamheid.
  • 15.20 - 16.00u          Paneldiscussie met landelijke aannemers rond hun toekomstvisie. Hazenberg TBI, Van der Hulst Bouwbedrijf, Vink Bouw en Ter Steege Bouw Vastgoed zijn bevestigd.
  • 16.00 - ….u                -----Afsluiting en netwerkborrel-----

Aanmelden voor het Jaarcongres kan hier


Alv start vóór het middagprogramma
Nog voor de lunch starten we met de jaarlijkse Hibin algemene ledenvergadering. Deze vergadering is uitsluitend bedoeld voor aangesloten Hibin leden. De vergadering duurt circa 60 minuten, gevolgd met een lunch om daarna door te gaan met het middagprogramma.
Aanmelden voor de alv kan via deze link.

We hopen je op 1 juni 2023 in Utrecht te mogen ontmoeten.

** Hibin Jaarcongres 1 juni 2023 **
Wanneer: 01 juni 2023
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Waar: DUS, Sophialaan 1, Utrecht