Hibin Next sessie (herhaling) 06 mrt 2024

Agendapunt

Hibin Next sessie (herhaling)

Het programma van deze sessie (6 maart 2024) is identiek aan die van 24 januari 2024.

Heb jij als Young Manager / Professional behoefte aan een middag:
• Netwerken met branchegenoten
• Nieuwe vaardigheden opdoen
• Je kennis vergroten
• Toffe ideeën uit wisselen?

Dan is Hibin Next het nieuwe netwerk en kennisplatform voor jou! Het is nieuw, het is fris en we gaan samen ontdekken waar we met deze raket naar toe gaan. Daarover lees je hieronder meer. Onze eerste bijeenkomst staat gepland op 6 maart 2024.

Pole position met AI en ChatGPT

Joost Harinck, directeur Digital Factory van Deloitte 
We vertellen niets nieuws als we AI bestempelen als dé digitale trend van de toekomst. Daadwerkelijk vandaag kun je met AI al veel dingen slimmer en sneller doen in je werk. Waar liggen die quick-wins en waar kun je nog prima even de kat uit de boom kijken? Daarover praat Joost Harinck je bij. Maar we gaan in deze sessie ook praktisch aan de slag, waaronder met ChatGPT!

Joost neemt ‘een werkdag in de branche’ als uitgangspunt om te laten zien waar AI nu al concreet voordeel kan opleveren.

****We sluiten af met heerlijk Italiaans eten, inclusief een drankje****

 

Waarom je deze sessie niet wilt missen
• Unieke kans om je kennis te vergroten
• Maak waardevolle connecties die je carrière een boost geven
• Leer over nieuwe AI trends en inzichten
• Leer waar jouw concullega’s (ook) tegenaan lopen
• Je (partner) hoeft niet te koken…
• Last but not least: leer hoe je je betrokkenheid met de branche kunt vergroten; samen vormen we onze branche; jij als young manager / professional staat met ons voor de uitdaging van morgen en de volgende generatie! We geven een inkijkje in de verschillende rollen...

Wat is Hibin Next
Hibin Next is het nieuwe platform voor jonge managers en professionals uit de bouwmaterialenhandel. Vier pijlers staan centraal in het platform:
[1] de beslissers van de branche van morgen,
[2] netwerken,
[3] kennisdeling en
[4] inspireren.

We organiseren activiteiten voor jonge, ambitieuze mensen over persoonlijke effectiviteit, leiderschap, en andere zaken die relevant zijn voor jouw carrière, de organisatie waarvoor je op dit moment werkt en natuurlijk voor de branche. Het is de ideale plek om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren; “hoe zouden anderen dat in mijn rol doen…?”

Daarnaast biedt Hibin Next een platform aan de young managers en professionals om mee te praten over ontwikkelingen en vernieuwingen die gaan over Hibin én over de branche als geheel. Dat nieuwe geluid draagt bij aan de toekomstbestendigheid van de branche.
En niet alleen dat: we zien graag volgende generaties zich professioneel ontwikkelen!

Hibin organiseert Hibin Next voor het eerst dus we zijn heel benieuwd met wie we in contact komen te staan! We zijn benieuwd waar jullie mee komen en welke vraagstukken er liggen.

Voor wie?
Alle managers en professionals tot circa 45 jaar, werkzaam bij Hibin-leden, die gedreven zijn om zich te ontwikkelen en te groeien in hun carrière, die hun netwerk willen vergroten en meer willen leren over nieuwe trends en ontwikkelingen. Maar denk ook aan diegene die graag een extra bijdrage wil leveren aan de branche. Kortom, gewoon voor enthousiaste mensen!


MELD JE HIER AAN

 

Vragen? Stuur dan een mail naar s.van.de.cruijs@hibin.nl.

Hibin Next sessie (herhaling)
Wanneer: 06 maart 2024
Tijd: 15.00 - 19.00 uur
Waar: Horapark Bennekomseweg 41-43, 6717LL Ede