Webinar: Verdiepende kennis over duurzaamheidsdata met NIBE 15 mei 2024

Agendapunt

Webinar: Verdiepende kennis over duurzaamheidsdata met NIBE

Duik dieper in de wereld van duurzaamheiddata tijdens ons aanstaande webinar op 15 mei 2024 (15:30 tot 16:30), gepresenteerd door LCA-bureau Nibe in samenwerking met datapartner IB Data. Dit keer belichten we de gezamenlijke methode van Nibe en IB om geverifieerde duurzaamheidsdata te verkrijgen van producenten om te voldoen aan de databehoefte van de groothandel en de verdere keten. Nibe heeft van meer dan 500 producenten data gebundeld, die essentieel kunnen zijn voor de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw bedrijf. Accurate duurzaamheidsdata kunnen daarnaast ook rapportage vereenvoudigen.

Ontdek hoe deze data al succesvol wordt toegepast in een pilot met IB, waarbij duurzaamheidsdata direct gekoppeld wordt aan de producten van de leverancier en handelaar.

Dit initiatief biedt unieke inzichten en praktische toepassingen die direct implementeerbaar zijn in uw bedrijfsvoering.

Sprekers:
aak kennis met de experts, Mantijn van Leeuwen, algemeen directeur en LCA expert, en Arjan Veldhuis, LCA Consultant. Zij zullen diepgaande kennis en ervaringen delen tijdens deze sessie.

Aanmelden

Deelname is gratis.

Deelnemers ontvangen vooraf de link naar het webinar. Vragen? Neem contact op met Ad Blokker - programmamanager maatschappelijke opgaven - a.blokker@hibin.nl.

 

We kijken uit naar jouw deelname!

https://www.hibin.nl/hibin-agenda/agendapunt?eventid=93388800

Webinar: Verdiepende kennis over duurzaamheidsdata met NIBE
Wanneer: 15 mei 2024
Tijd: 15.30 - 16.30 uur
Waar: Online, via Teams