Bouwgroothandel Biomat bv nieuw Hibin-lid
25.10.2022

Nieuwsbericht

Bouwgroothandel Biomat bv nieuw Hibin-lid

Vol trots presenteren we weer een nieuw Hibin-lid, namelijk Biomat bv. Het bedrijf is een nieuwe speler op de Nederlandse markt met de focus op duurzame isolatie- en afwerkingsproducten voor gevels, vloeren en interieur.

"Als nieuwe speler op de Nederlandse markt wil Biomat zich via haar Hibin lidmaatschap voorstellen aan de Nederlandse collega's. 

Daarnaast is de rol die Hibin opneemt als cao-onderhandelaar voor de werkgevers, het aanbod opleidingen en de informatie die Hibin verzamelt over nieuwe ontwikkelingen in de bouwmarkt van meerwaarde voor onze activiteiten als bouwgroothandel", aldus Kristof Gevers – General manager.

Over Biomat bv
Biomat ondersteunt Europese producenten van ecologische bouwmaterialen bij de bekendmaking en verdeling van hun duurzame isolatie- en afwerkingsproducten voor gevels, vloeren en interieur.

Als directe invoerder kunnen Belgische en Nederlandse bouw-professionals bij Biomat terecht voor een snelle levering uit voorraad tegen groothandelsprijzen. Tenslotte kan iedereen tijdens de werkdagen steeds bij Biomat terecht voor vragen en assistentie via e-mail, telefoon of Whatsapp.