Cursus Bouwen & Bouwmaterialen-A start nu ook in Dordrecht
23.04.2024 / Professionaliseren, Werken in de bouwmaterialenhandel,

Nieuwsbericht

Cursus Bouwen & Bouwmaterialen-A start nu ook in Dordrecht

Cursus Bouwen & Bouwmaterialen-A start nu ook in Dordrecht!
Veel bedrijven in de branche beschouwen deskundigheid als belangrijkste onderscheidende factor. Kennisoverdracht is echter vaak een knelpunt door werkdruk en verloop. Hoe krijg je startende medewerkers snel op vlieghoogte? De opleiding Bouwen & Bouwmaterialen A biedt precies die basiskennis voor optimaal klantcontact.

Jaarlijks nemen tientallen professionals uit de branche deel aan deze cursus die letterlijk vanaf het fundament de vakkennis van de deelnemers opbouwt. Het programma bestaat uit 3 lesdagen, in combinatie met zelfstudie en opdrachten in de digitale leeromgeving. Gemiddelde waardering: 8,1!

De uitvoeringen in Breda, Weesp en Zwartsluis zijn inmiddels van start, maar gezien de vraag hebben we een nieuwe groep gepland in Dordrecht.

Een ideale kans voor medewerkers en bedrijven die inzetten op dienstverlening en deskundigheid. Op de cursuspagina kunt u medewerkers inschrijven.

Cursusdata en locatie
Locatie: Bouwmensen Dordrecht
Data: 13 mei (13.00 – 20.00 uur), 28 mei (13.00 – 20.00 uur) en  24 juni (9.00 – 16.00 uur)


Docent: John Spiekerman van Weezelenburg
Al meer dan 25  jaar haal ik mijn motivatie uit het begeleiden en ondersteunen van cursisten. Door mijn brede werkervaring kan ik de vakinhoud perfect inkleuren met de praktijk. Ik zie cursisten groeien als mens en meer zelfvertrouwen krijgen, omdat zij de kennis, tips en tricks direct kunnen gebruiken in hun werkomgeving.”

Cursist aan het woord
“Kennis aan de balie geeft klant goed gevoel’.