Ding mee naar de EZK Energy Award 2022
19.09.2022 / Minder primaire grondstoffen,

Nieuwsbericht

Ding mee naar de EZK Energy Award 2022

Bedrijven in de bouwtoelevering zijn op allerlei terreinen actief met energiebesparing. Fabrikanten optimaliseren hun productie, groothandels stappen over op elektrisch transport en bedrijfsgebouwen worden geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van energiebesparing kunnen zich aanmelden voor de EZK Energy Award 2022. Tijdens het EZK evenement op 26 januari 2023 wordt de winnaar bekendgemaakt. 

Een vierkoppige jury beoordeelt de inschrijvingen en nomineert drie bedrijven waarvan er één uiteindelijk de award krijgt. Naast de award ontvangt de winnaar een geldbedrag van € 25.000. Ook kan de winnaar rekenen op veel media-aandacht. Inschrijven kan tot en met 31 oktober 2022. 

Juryvoorzitter Michel Heijdra: “Als jury kijken we naar hoeveel energie de ondernemer dit en vorig jaar heeft bespaard. En hoeveel duurzame energie er wordt opgewekt of hergebruikt. Ook letten we op hoe dit is gedaan. We nodigen elke ondernemer – klein of groot – uit zich in te schrijven.”