Nieuw lid: Dakpancentrum Nederland / Dakgemak
28.11.2023 / Branche-ontwikkeling,

Nieuwsbericht

Nieuw lid: Dakpancentrum Nederland / Dakgemak

Dakpancentrum Nederland B.V. – ook bekend als Dakgemak – is sinds kort lid van Hibin. De specialist in dakpannen en dakaccessoires voor hellende daken is momenteel gevestigd in Ravenstein, maar heeft serieuze groeiambities met een verhuizing naar een nieuwe locatie in Velp – Noord-Brabant, ten zuidwesten van Nijmegen. Oprichter Sander Bardoel is bij mensen uit de handel wellicht geen onbekende. Elf jaar lang was hij ‘Verkoopmanager Nederland’ bij dakpanfabrikant Koramic (Wienerberger).

 “Ik zie de toegevoegde waarde van handelsbedrijven die specifieke kennis hebben van een bepaalde productgroep. Wij richten ons énkel op hellende daken, dakpannen en dakaccessoires. Wij werken samen met meerdere dakpanfabrikanten, waaronder de Spaanse firma ‘La Escandella’, om in Nederland hoogwaardige producten te leveren aan de (af)bouwers en aannemerij. Daarnaast ontwikkelen we zelf producten zoals ondervorsten, dakpanlijm, et cetera.

Met ons kleine en hechte team zetten we serieuze stappen. We komen méér en méér in beeld bij dakdekkers- en bouwbedrijven. Regelmatig werken we samen met collega-bouwmateriaalhandelaren. We zijn eenvoudig benaderbaar en hechten waarde aan duurzame klantrelaties.

 

Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij deze branchevereniging, omdat Koninklijke Hibin de uitstraling geeft die past bij ons bedrijf en onze groeiambities. Daarnaast is lidmaatschap van de vereniging belangrijk om mede vorm te kunnen geven aan de branche naar de toekomst toe. Goede cursussen en opleidingen van Hibin zijn dan ook primair van belang. Dat zeg ik uit eigen ervaring”, aldus Sander Bardoel – eigenaar.

Bekijk de websites:
Dakgemak
Dakpancentrum Nederland
Dakpannenkopen
Dakmax
Dakx