Nieuw lid ‘Groene Bouw Systemen’
30.04.2024 / Branche-ontwikkeling,

Nieuwsbericht

Nieuw lid ‘Groene Bouw Systemen’

Groene Bouw Systemen, leverancier van biobased bouwmaterialen is, met het grootste assortiment biobased bouwmaterialen, die gecertificeerd zijn en klaar voor de reguliere markt, toonaangevend. Met een integrale kennis en rijke ervaring in biobased bouwen, dragen zij bij aan een duurzamere bouwwereld en innovatie binnen de branche.

“Groene Bouwsystemen gaat actief samenwerkingen aan met partners die bij willen dragen aan een versnelde transitie naar een regeneratieve bouwcultuur. Het lidmaatschap van Hibin is een waardevolle stap om nieuwe relaties binnen de Nederlandse handelsmarkt hierin mee te nemen,” aldus Astrid van den Berg - directeur.

Als nieuw lid van Hibin biedt Groene Bouw Systemen waardevolle inzichten en expertise die de branche kan helpen in het aanpakken van uitdagingen op het gebied van duurzaam bouwen. Hun 25-jarige ervaring en actieve bijdrage aan advies voor aannemers, klusbedrijven, zzp’ers en andere professionals versterken niet alleen hun eigen marktpositie, maar verrijken ook de gehele branche.

Voor meer informatie over de bijdrage van Groene Bouw Systemen aan duurzaam bouwen,
https://www.groenebouwsystemen.nl/