Save the date | Evenement: ontmoeten, kennisdelen en updates voor P&O'ers en HRM’ers
04.07.2022 / Professionaliseren, Werkgeverschap, Branche-ontwikkeling,

Nieuwsbericht

Save the date | Evenement: ontmoeten, kennisdelen en updates voor P&O'ers en HRM’ers

Ben je verantwoordelijk voor P&O/HRM-beleid en/of uitvoering bij een bij Hibin aangesloten onderneming (groothandel of fabrikant)? Reserveer dan nu alvast donderdag 22 september in je agenda. Van 13.30 tot 16.00 uur organiseert Hibin in Ede een bijeenkomst waar verschillende thema’s aan de orde komen. Denk aan ontwikkelingen met betrekking tot de cao, maar ook opleidingen, nieuwe wetgeving en de subsidieregeling MDIEU voor duurzame inzetbaarheid en eerder uittreden. Actuele ontwikkelingen zullen een deel van de agenda bepalen. Daarnaast is er ruimte voor eigen onderwerpen. Zijn er bepaalde onderwerpen die je op 22 september behandeld wilt zien? Stuur dan even een berichtje aan Programmamanager Werkgeverschap Marc Donckers.
Wil je erbij zijn op 22 september?

Schrijf je alvast in!

Nieuwe aanpak
De bijeenkomst op 22 september is de eerste van het nieuwe Hibin-platform Professionalisering en Werkgeverschap. Het is een bredere community als opvolger voor het p&o-platform en is bedoeld voor hrm-professionals en (uitvoerende) p&o-medewerkers uit de branche. Afhankelijk van het onderwerp is er ook plaats voor experts van buiten. Met het platform Professionalisering en Werkgeverschap wil Hibin:

  • werkgevers informeren over de cao en ontwikkelingen op het gebied van professionalisering en goed werkgeverschap;
  • een klankbordfunctie bieden waar het gaat om toepassing van de cao in de praktijk;
  • ervaringen delen op het gebied van opleidingen en het opleidingsbeleid;
  • uitwisseling op het gebied van learning & development faciliteren.

In de praktijk zorgt het Hibin-bureau voor het koppelen van de juiste personen aan onderwerpen en het bewaken van de samenhang tussen deelonderwerpen én vertaling van de inbreng van platformdeelnemers naar beleid. (foto: Shutterstock)