REMINDER: invullen conjunctuur enquête voorjaar 2023
21.03.2023

Nieuwsbericht

REMINDER: invullen conjunctuur enquête voorjaar 2023

Heb jij de conjunctuur enquête voor de bouwmaterialengroothandel al ingevuld? Deelnemers ontvangen de uitgebreide rapportage.

Leden van Hibin en van de VVNH ontvingen vorige week van Buildsight de uitnodiging om mee te doen aan de conjunctuurmeting. Doel is om representatieve inzichten te geven aan de bedrijven en de branche ten behoeve van de positionering en profilering van de professionele hout- en bouwmaterialenhandel.

Marktinformatie
De conjunctuurmeting is sinds 2009 een waardevol instrument gebleken. Door de jaren heen heeft gemiddeld 35% (daarmee ruim 70% van de omzet vertegenwoordigend) van de bij Hibin aangesloten bedrijven deelgenomen alsmede leden van de VVNH. Daarmee zijn de uitkomsten in hoge mate representatief.
Het spreekt voor zich dat hoe meer leden deelnemen, hoe betrouwbaarder en hoe bruikbaarder de resultaten zullen zijn. We rekenen daarom ook dit keer op je medewerking.

Uitgebreide rapportage
Als deelnemer aan de conjunctuurmeting ontvang je de uitgebreide rapportage.
Niet-deelnemers kunnen beschikken over een samenvatting op hoofdlijnen via de digitale nieuwsbrief van Hibin.
Om de respons te verhogen is de vragenlijst sterk ingekort ten opzichte van vorige rondes. Het invullen zal dus minder tijd kosten.

Deelnemen
Heb je de uitnodiging mogelijk niet ontvangen maar wil je graag deelnemen? Stuur een bericht naar info@hibin.nl.

Alvast dank voor je medewerking!