REMINDER | Invullen Hibin Conjunctuurmeting Voorjaar 2024
09.04.2024 / Marktontwikkelingen en trends,

Nieuwsbericht

REMINDER | Invullen Hibin Conjunctuurmeting Voorjaar 2024

Vorige week berichtten we over de start Conjunctuurmeting Voorjaar 2024. Verschillende handelaren hebben de halfjaarlijkse meting reeds ingevuld, waarvoor dank. Om de aantallen verder te vergroten doen we opnieuw de oproep aan alle leden die nog niet hebben ingevuld. Deelnemers ontvangen de volledige rapportage.

Doen jullie mee?
De conjunctuurmeting is het halfjaarlijkse (cijfermatige) meetmoment voor de bouwmaterialengroothandel met betrekking tot verwachtingen en ontwikkelingen rondom omzet en marge. Daarnaast geeft de conjunctuurmeting een periodieke weergave van de trends en ontwikkelingen én kansen versus bedreigingen in en rondom onze branche. Deze meting is zodoende door de jaren steevast een belangrijk meetmoment voor de bouwmaterialengroothandel geworden.

Uitnodigingslink per mail
Halfjaarlijks vragen we onze lidbedrijven om de conjunctuurenquête in te vullen. Op 2 april jl. ontvingen zij van onze partner Buildsight de uitnodigingslink per mail.

Hibin Conjunctuurmeting
De Hibin Conjunctuurmeting voorjaar 2024 is alweer het 26e conjunctuuronderzoek onder de leden van Hibin. Op deze pagina lees je hier meer over.

Vragen over de Hibin conjunctuurmeting? Stuur een bericht naar Steven van de Cruijs – Communicatiemanager – s.van.de.cruijs@hibin.nl.