Waardevolle werkgeversbijeenkomst Pensioenen
18.06.2024 / Werkgeverschap, Werken in de bouwmaterialenhandel,

Nieuwsbericht

Waardevolle werkgeversbijeenkomst Pensioenen

Een week geleden, op 6 juni, was de jaarlijkse bijeenkomst Pensioenen voor werkgevers en HR-medewerkers in bouwmaterialenhandel. Dit jaar zorgde Bpf HiBiN dat de deelnemers:

  • inzicht kregen in de stand van zaken van de nieuwe premieregeling van het nieuwe pensioenstelsel, en in wat dat voor hun bedrijf gaat betekenen;
  • meer leerden over het nieuwe werkgeversportaal, het deelnemersportaal inclusief de pensioenplanner (én er feedback over konden geven);
  • praktische uitleg kregen over pensioenonderwerpen, zoals het verhogen van de pensioenen, premie & opbouw;
  • weten dat Bpf HiBiN overgaat naar digitaal communiceren en dat via werkgevers gevraagd gaat worden om de privé-emailadressen van werknemers;
  • en alles hoorden over de gratis pensioenbijeenkomsten die het fonds op locatie voor hun bedrijven kan organiseren.

En natuurlijk was er volop ruimte om vragen te stellen en te netwerken. Daar werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt.

Vanaf dit jaar is de bijeenkomst telkens op een zo centraal mogelijke plek. Dat neemt niet weg dat de een langer moet reizen dan de ander. Het is dan ook extra goed om te horen dat bijwonen de moeite waard was.

Bpf HiBiN kijkt met veel plezier terug op een waardevolle bijeenkomst. Vanuit Hibin was Marc Donckers (werkgeverschap) ook aanwezig.

Verhinderd? In onze frequente Hibin nieuwsbrief zullen we uiteraard communiceren over komende bijeenkomsten van het Bpf HiBiN. Of bekijk de agenda van Bpf HiBiN.