Webinar over de actualiteit: ‘Stikstof in de bouw’ op 15 december
07.12.2022

Nieuwsbericht

Webinar over de actualiteit: ‘Stikstof in de bouw’ op 15 december

Op dit moment is er veel te doen rondom stikstof. Dat geldt na de Porthos uitspraak door de Raad van State zeker voor de bouwsector. Maar hoe zit het eigenlijk allemaal rondom deze complexe materie? Waar moeten we als bouwgroothandel en de bredere bouwsector rekening mee houden? Hoe houden we de bouwsector aan de gang? In hoeverre kunnen we als bouwgroothandel de aannemer helpen om stikstof te reduceren? Hoe gaat de aannemer om met deze nieuwe uitdaging. Hoe zit het met de kosten in de bouwkolom en zijn er voldoende Aerius berekenaars? En levert dit de nodige vertraging op? Kortom, veel vragen om over bijgepraat te worden.

Hibin heeft Martijn Verwoerd – beleidsadviseur publiekrecht – van Bouwend Nederland bereid gevonden om te spreken over dit onderwerp in een webinar op donderdag 15 december om 16:00 tot 17:00.

Voor wie? Voor ondernemers in de bouwgroothandel, aannemers, leveranciers, adviseurs, gemeentes, experts van logistiek, digitalisering en duurzaam bouwen, en al het aanverwante. In feite voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp.

Inschrijven kan via deze link én is gratis!
Of simpel door een e-mailtje te sturen naar a.blokker@hibin.nl met vermelding van je inschrijving.
De toegangslink ontvang je uiterlijk 14 december na inschrijving.

Let wel: het betreft een webinar via Microsoft Teams. We adviseren je ruim voor de start van de webinar eerst te controleren of je de Teams omgeving kunt betreden. Zet bij aanvang je microfoon op ‘mute’.

Hopelijk zien we jou online de 15e om 16:00.